fbpx

Căutare

Share this article

Marți, 20 octombrie, începând cu ora 15:00 vă invităm la o discuție virtuală despre cercetarea din spatele a ceea ce înseamnă dieta longevității. Evenimentul este GRATUIT și online. Îl veți putea urmări pe Prof. Dr. Valter Longo vorbind despre cercetările care au arătat că anumite diete pot imita postul (negru/cu apă), permițând organismului să experimenteze în siguranță efectele de reîntinerire generate de un post prelungit și veți afla totul despre una dintre cele mai bune metode pentru a experimenta postul, regimul nutrițional ProLon®️.

20 de cadouri cu produse ProLon®️ sunt pregătite pentru dumneavoastră

20 de cadouri cu produse ProLon®️ sunt pregătite pentru participanți, puteți fi unul dintre câștigători. La ce adresă de email vreți să vă trimitem linkul de participare GRATUITĂ?

Vă invităm la o conferință virtuală despre Fasting Mimicking Diet, un program dietetic revoluționar

Marți, 20 octombrie, începând cu ora 15:00 vă invităm la o discuție virtuală despre cercetarea din spatele a ceea ce înseamnă dieta longevității. În prima parte a video conferinței, vom vorbi cu Prof. Dr. Valter Longo despre cercetările care au arătat că anumite diete pot imita postul (negru/cu apă), permițând organismului să experimenteze în siguranță efectele de reîntinerire generate de un post prelungit. Urmând ca, în a doua parte a evenimentului, să aflăm totul despre una dintre cele mai bune metode pentru a experimenta postul, regimul nutrițional ProLon®️.
AGENDĂ EVENIMENT
Partea I
Ora 15:00: Discuție cu Prof. Dr. Valter Longo despre cercetările din spatele „Rețetei Longevității”
Valter Longo, directorul Institutului pentru Longevitate de la Universitatea din California de Sud, precum și al Programului pentru Longevitate și Cancer care se desfășoară la IFOM în Milano, este cel care a conceput Fasting Mimicking Diet (Dieta care Imită Postul). Cercetările sale au arătat că anumite diete pot imita postul, permițând organismului să experimenteze în siguranță efectele de reîntinerire generate de un post prelungit.
Q&A cu Prof. Dr. Valter Longo 

Partea a II-a
Ora 16:00: Lansarea programului ProLon®️
Peste 20 de ani de cercetare și dezvoltare cu parteneri precum Institutele Naționale de Sănătate (NIH), Institutul pentru Longevitate și Institutul de Cercetare pentru Diabet și Obezitate al Universității din California de Sud (USC) au dus la dezvoltarea primei diete ProLon®️ care imită postul și care stimulează beneficiile postului și reîntinerirea celulară din interior.

Invitați speciali:
Dr. William Hsu, M.D. – Profesor în Medicină, VP of International Programs and Medical Director la Asian Clinic din cadrul Joslin Diabetes Center, Profesor și Cercetător în cadrul Harvard Medical School.
Amalia Năstase – Ambasador ProLon®️ România, Președinta Fundației pentru copii Ronald McDonald și o activă susținătoare a programelor Salvați Copiii

Află mai multe informații de pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO