fbpx

Căutare

Share this article

La întrebarea: „Cât câștigă Ronaldo din Instagram?”, răspunsul este simplu: Mai mult decât salariul său de la Juventus. Și atunci, mulți s-au întrebat: „Ce nevoie mai are să joace fotbal?”. Însă, dacă nu ar fi fost un așa bun fotbalist, mai mult ca sigur nu ar fi avut acest succes uriaș pe Instagram. De curând, Ronaldo a atins pragul de 257 de milioane de urmăritori pe Instagram, fiind vedeta cea mai populară pe acest canal de social media.

Și totuși, cât câștigă Ronaldo din Instagram?

Anul trecut Cristiano Ronaldo a raportat un câștig de peste 14 milioane de lire sterline doar din Instagram, mult mai mult decât salariul său anual la Juventus.

Conform revistei Forbes, Ronaldo a devenit primul jucător de fotbal în activitate ce are venituri de peste un miliard de dolari.

Fiind cel mai urmărit cont pe aplicația de socializare, de cinci ori câștigătorul Balonului de Aur este cea mai comercializabilă figură sportivă din istorie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Și cât câștigă Ronaldo din sport?

Cu 257 de milioane de urmăritori pe Instagram, Ronaldo a câștigat în ultimele 12 luni un remarcabil venit de 41,7 milioane de lire sterline din 43 de postări sponsorizate, care îi depășește cu mult salariul de 27,3 milioane de lire pe an, pe care îl primește de la echipa de club, Juventus Torino.

Potrivit lui Buzz Bingo, câștigurile sale din platforma de socializare au crescut cu 3,5 milioane de lire sterline începând cu 2019, cu o medie de 971.000 de lire sterline pe post, pentru companii precum cele de parfumuri, Nike, CR7 și dispozitivul de antrenament EMS (Sixpad).

Cât câștigă Ronaldo din Instagram și care e diferența de venit în comparație cu Messi?

Messi, care a câștigat anul trecut un al șaselea Balon de Aur, nu a reușit să atingă înălțimile lui Ronaldo, o postare a sa sponsorizată,  aducându-i în medie 631.000 de lire sterline și un venit total de 25,2 milioane de lire sterline din Instagram pentru anul trecut.

Golgheterul clubului FC Barcelona a câștigat majoritatea banilor din parteneriate plătite cu Adidas, în timp ce împărtășește, de asemenea, escapadele sale de familie cu fanii săi fideli.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

Cu toate acestea Ronaldo a câștigat mai mult decât Virat Koli, Kim Kardashian și surorile Jenner. E ceva, nu?

read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO