fbpx

Căutare

Share this article

Pentru că nu toate femeile înțeleg agitația ce se creează în jurul unui mare campionat de fotbal, am alcătuit și pentru ele un top cu cei mai sexi fotbaliști de la Euro 2021.

Vineri a început mult așteptatul campionat european de fotbal, amânat anul trecut din cauza pandemiei de COVID 19. Pare că toată lumea a intrat în vrie, mai ales că se anunță că se vor juca și în România câteva dintre meciurile acestui turneu important.

Recunosc cinstit că îmi place spectacolul și înțeleg importanța acestui campionat, însă nu am înțeles niciodată jocul în sine. Și pentru că multe dintre voi vă simțiți părăsite în această perioadă de partenerii voștri care par să aibă mai mult ca oricând o relație foarte strânsă cu televizorul, iată care sunt cei mai sexi fotbaliști de la Euro 2021.

De la bronzații italieni, până la strămoșii vikingilor din nord, iată cu ce te poți delecta la televizor, atunci când nu înțelegi de ce 20 de oameni aleargă după o minge și când o prind dau cu șutul în ea.

Nu e un top al celor mai sexi fotbaliști pentru că gusturile nu se discută, în schimb este o enumerare, rămânând la alegerea ta care dintre ei merită primele poziții.

Olivier Giroud

La fel ca un Merlot franțuzesc, Giroud pare să se îmbunătățească doar cu vârsta. Perfect îngrijit și cumva întotdeauna elegant chiar și după ce a asudat găleți de apă, el este cumva omonimul francez al lui David Beckham.

Marcos Llorente

Spaniolul este exact motivul pentru care îl implorăm pe Boris Johnson să includă Spania pe lista verde. Marcos Llorente este tipul acela perfect pe care îl vezi pe plajele din Ibiza și pentru care multe dintre noi nu ne-am gândi la consecințe.

Paul Pogba

Franța este campioană mondială din mai multe privințe, una dintre ele ar fi că echipa sa este formată numai din „piese”. Adesea, în centrul atenției Paul Pogba, care e plin de șmecherii și farmec ce se potrivesc aspectului. Iată doar câteva dintre adjectivele ce-l propulsează pe lista cu cei mai sexi fotbaliști de la Euro 2021.

Ciro Immobile

Italia oferă întotdeauna unii dintre cei mai frumoși fotbaliști, iar Immobile este doar unul dintre aceia care ne vor ține cu ochii în ecranul televizorul. Din fericire, Italia este una dintre echipele favorite, așa că e posibil să ne delectăm mult cu imaginea lui Immobile.

Încă ceva: Anul acesta costumele oficiale ale echipei italiene vor fi furnizate de Armani.

Fabian Schär

Elveția este departe de a fi una dintre echipele favorite și Fabian ar putea fi mai puțin cunoscut decât unele dintre celelalte nume de pe listă. Însă, cu siguranță nu trece neobservat.

Mai e o problemă: Fabian Schär este cel mai subevaluat fundaș central elvețian. Eu mă voi ruga să fie titular în echipă.

Cristiano Ronaldo

Sincer, Ronaldo nu e printre preferații mei deoarece mi se pare că a trecut vremea lui. Însă sunt mulți ochi ațintiți asupra lui și nu aveam cum să nu-l includ în listă. Altfel ar fi fost nedrept, mai ales că doar clipind găsesc peste 10 imagini cu el încordându-și superbul abdomen. Așadar, să admirăm bijuteria coroanei portugheze.

Citește și: Cristiano Ronaldo, un plângăcios născut să devină campion

Raheem Sterling

Sterling este unul dintre favoriții mei. Pe lângă faptul că arată foarte bine, pare genul de fotbalist isteț care întotdeauna are o părere și ce crezi? O părere pertinentă. Cu vocea lui așezată și blândă și cu carisma ce-l caracterizează poate duce discuții întregi împotriva rasismului. Iar echipa Angliei se mândrește cu el.

Mason Mount

Iată tipul de bărbat care te înduioșează până la lacrimi. Actualmente jucător al clubului de fotbal Chelsea, englezul are o privire extrem de atrăgătoare. Iar dacă mai dă și un gol și își dezvelește abdomenul, nu mai e nimic de spus.

Timo Werner

Werner este alt jucător de la Chelsea, ceea ce ne duce cu gândul că numai o echipă așa „bogată” putea câștiga Liga Campionilor.

Werner pare dur, hotărât, genul de băiat rău care ne place multora dintre noi. În realitate, nu știm care e adevărul. Doar ce se vede 😀

Simon Kjær

Gigantul danez de peste 1,90 metri este asemenea unui zeu din mitologia nordică. Pare blând, deci nu poate fi Thor, dar pe teren pare să fie o fiară. Oare cât va rezista Danemarca în campionat? Mi-ar plăcea cât mai mult.

Marcus Rashford

Marcus Rashford este un adevărat cavaler în armuri strălucitoare. După ce a învins singur întregul guvern conservator nu o dată, ci de două ori pentru a se asigura că copiii primesc mese gratuite la școală, este clar că toate l-am vrea acasă.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO