Încă o vedetă acuzată de viol - LIFE.ro

Căutare

Share this article

După Harvey Weinstein, Kevin Spacey, Steven Seagal, Brett Ratner şi alţi câţiva, un alt nume din showbiz-ul american este asociat cu agresiunea sexuală. Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys, a fost acuzat de viol de către cântăreaţa Melissa Schuman, care a făcut parte din formaţia pop Dream, apărută prin anii 90. Aceasta a scris de curând pe blogul ei personal despre un presupus viol la care Nick Carter a supus-o în 2002, în apartamentul lui din Santa Monica. Detaliind contextul în care s-a întâmplat totul – de la o distracţie de apartament la care a mai fost prezentă şi o altă persoană s-ar fi ajuns la abuz -, Schuman spune că face abia acum această mărturisire simţindu-se încurajată de o acuzaţie adusă cântăreţului luna trecută de o femeie care susţine că Nick Carter şi un prieten de-al său au violat-o în 2006.

Mă simt obligată să vorbesc despre acest lucru, cu speranţa şi intenţia de a inspira şi încuraja alte victime să povestească propriile lor experienţe. Suntem mai puternici atunci când suntem mai mulţi”, scrie aceasta mărturisind că la vreme respectivă s-a temut că astfel de declaraţii i-ar periclita cariera muzicală.

Foto: Pinterest

De cealaltă parte, Nick Carter este ”şocat” şi ”mâhnit” de acuzaţiile pe care i le aduce Melissa Schuman. ”Melissa nu mi-a spus niciodată că ceva din ceea ce am făcut a fost fără consimţământul ei. Am continuat să înregistrăm o melodie şi să cântăm împreună, iar eu am respectat-o şi am sprijinit-o întotdeauna, atât în plan personal, cât şi profesional. Aceasta este prima dată când aud despre aceste acuzaţii, la aproape două decenii după acel moment (în care a întreţinut relaţii sexuale cu Schuman, n.r.). Este împotriva firii mele să provoc disconfort sau să îi fac rău cuiva în mod intenţionat”, declară Nick Carter.

 

Dacă povestea Melissei Schuman este sau nu adevărată nu vom şti probabil niciodată, cert este că frumuşelul cântăreţ de la Backstreet Boys (fostul iubit al lui Paris Hilton iar astăzi soţul unei antrenoare de fitness, care i-a dăruit un copil) nu are un trecut prea ”curat” în ceea ce priveşte drogurile şi alcoolul.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO