O investiție imobiliară inteligentă în zona Domenii. Arcadia Apartments Domenii (P) - life.ro O idee de investitie imobiliara. Arcadia Apartments

Căutare

Share this article

Aproximativ 800 de apartamente premium urmează să fie date în folosință în una dintre cele mai bune zone locuibile ale Capitalei, Domenii. Proiectul, dezvoltat de Conadi, se numește Arcadia Apartments Domenii și se află deja în etapa finală a primei faze de construcție. Aflăm imediat care sunt avantajele noului proiect împreună cu Tana Pazara, cumpărător, și Daniela Barbu, marketing manager Conadi.

1. Care au fost elementele ce țin de spațiu, amenajare sau distanțe față de punctele voastre de interes care v-au convins să alegeți Arcadia Apartments Domenii?

Tana Pazara, cumpărător: „Noi am investit, de-a lungul anilor, în proprietăți care să respecte standardul personal, chiar dacă urma să fie închiriate. Cu alte cuvinte, de fiecare dată când am cumpărat un apartament mi-am pus mai întâi întrebarea dacă eu, cu pretențiile mele de calitate, amplasare, spațiu mi-ar plăcea să locuiesc în el. Iar eu mă găsesc în categoria clientului ”foarte pretențios” când vine vorba de criteriile amintite.
Apartamentele în care am investit au fost întotdeauna bine poziționate (zona de Nord, în apropierea unui parc, cum e și cazul apartamentelor Arcadia) și foarte spațioase (în cazul Arcadia, am ales două studio-uri, ale căror suprafețe ajung la 50 mp. Noi am achiziționat cele două studiouri pentru băieții noștri, care acum sunt adolescenți, însă în câțiva ani, când vor avea vârsta potrivită, se vor muta acolo singuri. Consider că un studio cu o suprafată de aproximativ 50mp oferă mai mult decât suficient spațiu).”

Daniela Barbu, marketing manager Conadi: „Arcadia Apartments Domenii se află într-o zonă specială a Capitalei, o zonă liniștită a Nordului, care păstrează încă un farmec aparte. Așa se face că a fost gândit ca un ansamblu rezidențial care răspunde dorințelor oamenilor de a locui într-o zonă liniștită, sigură, aerisită, unde toate punctele de interes (instituții de învățământ și de cultură, metrou, zone importante de business, parcuri) sunt la distanță de mers pe jos. Este locul în care te poți bucura de liniște atunci când ajungi acasă, unde îți poți lăsa copiii să se joace în siguranță, dar și locul care-ți permite să ajungi rapid oriunde, stația de metrou fiind la doar 4-5 minute de mers pe jos.

Pornind de la aceste beneficii, am conceput Arcadia Apartments Domenii ca o insulă de fericire în mijlocul unui București efervescent. Pentru a asigura relaxarea în cadrul complexului, o treime din suprafața terenului pe care se dezvoltă ansamblul va cuprinde spații verzi. Condominiul este securizat și are acces din 5 străzi diferite: Copilului, Athanasie Enescu, Rotașului, Sutașului și Siret. Pentru a elimina circulația autoturismelor și, prin urmare, poluarea, toate locurile de parcare și circulațiile auto se realizează în parcajul subteran.

Arcadia Apartments Domenii

Conceptul proiectului este completat de o serie de caracteristici care au scopul de a spori confortul locuitorilor: sistemul de colectare a deșeurilor este situat în afara clădirilor și se efectuează separat (hârtie, sticlă, gunoi menajer), aleile pietonale care conduc către blocuri sunt sub forma unor rampe ușor înclinate, eliminând astfel disconfortul treptelor la intrare, iar lifturile pot fi accesate direct din parcarea auto subterană.”

Un proiect imobiliar premium, cu Dan Șucu și Valentin Vișoiu printre investitori

2. Care au fost cele mai convingătoare detalii din proiectul Arcadia Apartments Domenii?

Tana Pazara, cumpărător: „Trebuie să recunosc că cel mai convingător a fost numele lui Dan Șucu, prietenul nostru, pe care l-am regăsit printre acționarii acestui proiect. Aș merge oricând pe mâna lui în absolut orice business. Este un om de afaceri cu o reputație impecabilă.
Apoi a contat faptul că printre primii cumpărători s-au numărat prieteni apropiați, despre care știam că sunt extrem de pretențioși atunci când investesc (și nu doar în imobiliare).”

3. Cum decurg lucrările de construcție și în cât timp vor fi gata apartamentele?

Tana Pazara, cumpărător: „Urmează să facem procesul de predare-primire în câteva luni, așa cum s-a stabilit încă de la semnare. Proiectul este în perfect termen de execuție (cred chiar că e un avans, a avut noroc de vreme bună, iarna trecută fiind una mai ușoară). Deocamdată am traversat etapa alegerii gresiei/faianței/parchetului/echipamentelor din baie, toate opțiunile au fost super premium iar procesul de comunicare foarte facil.”

Arcadia Apartments Domenii

Daniela Barbu, marketing manager Conadi: „În decembrie va fi gata primul bloc, în termenul care ni l-am propus de la început. În același timp, lucrăm intens la următoarele două blocuri, care vor fi livrate în mai, anul următor, practic, în faza a doua a proiectului. Conform graficului de execuție și totodată ca rezultat al vânzărilor a peste 60% din apartamentele aflate în execuție, în curând vom lansa și cel de-al patrulea bloc, urmând ca anul viitor să demarăm faza a III-a, care va fi și cea mai amplă.”

Arcadia Apartments Domenii, o investiție imobiliară inteligentă

4. Care sunt apartamentele cele mai căutate și ce includ acestea?

Daniela Barbu, marketing manager Conadi: „Toate tipurile de apartamente sunt în atenția cumpărătorilor, deoarece am conceput mai multe tipologii de apartamente, cu suprafețe și compartimentări diferite, astfel încât cei interesați să aibă toate șansele de a găsi apartamentul potrivit. Studio-urile și apartamentele cu 2 camere sunt perfecte pentru tinerii aflați la început de drum, în vreme ce apartamentele cu 3 și 4 camere sunt ideale pentru familii. Duplex-urile și penthouse-urile sunt alegerea potrivită a celor care-și doresc spații foarte mari.
Fiecare apartament este conceput să ofere un nivel înalt de funcționalitate, cu numeroase spații de depozitare, amplasate pe holuri, precum și cu spații mari pentru dressing în dormitoare. Apartamentele sunt dotate cu încălzire în pardoseală, centrale termice proprii, cu termostat în fiecare cameră, aer condiționat, rulouri exterioare din aluminiu, tâmplărie Rehau, interfon, cablu televiziune și internet RCS & RDS. Arhitecții proiectului au optat pentru materiale ale unor producători de renume: obiecte sanitare de la Mobexpert, gresie Marazzi, uși Pinum și parchet triplustratificat de la Tarkett.”

Arcadia Apartments Domenii

5. Care sunt beneficiile de ordin financiar oferite cumpărătorilor?

Tana Pazara, cumpărător: ” Pe partea de finanțare, dezvoltatorul (compania Conadi) a prevăzut opțiunea achitării unui avans de minimum 25% din valoarea apartamentului, urmând ca restul sumei să fie acoperit la primirea cheilor. Noi, ca investitori, nu putem fi decât mulțumiți de acest sistem, fiindcă, de obicei, prețul se achită în rate consecutive, uneori cu obligativitatea acoperirii integrale cu mulți ani înainte de finalizarea proiectului ori primirea cheilor”

Daniela Barbu, marketing manager Conadi: „Arcadia Apartments Domenii oferă apartamente de calitate, într-o zonă prestigioasă, la prețuri optime. Spre exemplu, apartamentele cu 3 camere disponibile în acest moment au prețuri cuprinse între 112.000 și 188.000 de euro. Pentru a încuraja achiziția, pentru fiecare fază de dezvoltare, avem un plan de reduceri semnificative, pe care-l comunicăm periodic clienților, astfel încât să poată alege momentul optim pentru achiziție. În plus, pentru cei care achită integral valoarea apartamentului încă de la semnarea ante-contractului, punem la dispoziție o reducere suplimentară.”

Mai multe detalii despre apartamentele Arcadia Apartments Domenii aici.

Mai poți citi și aici.

 

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO