Scandalurile sexuale continuă: Julianna Margulies îi aduce acuzaţii unui actor cu ştate vechi - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Este de ajuns să pronunţ numele Weinstein şi ştiţi deja că mă refer la scandalul fără precedent de la Hollywood, în care zeci de femei îl acuză pe producătorul Harvey Weinstein de hărţuire sexuală. E suficient să amintesc şi numele lui Kevin Spacey şi vă veţi gândi la acuzele de hărţuire aduse recent acestuia de către alţi actori.

Şi dacă tot a fost deschisă cutia Pandorei, de ce să nu scoatem de-acolo şi numele lui Steven Seagal, pe care actriţa Julianna Margulies, cunoscută pentru rolul din serialul ”Soţia perfectă/ The Good Wife”, îl acuză acum (conform The Hollywood Reporter) de hărţuire sexuală.

În cadrul emisiunii de radio ”Just Lenny”, difuzată zilele trecute de postul Sirius XM, actriţa câştigătoare a opt premi Screen Actor Guild (SAG) a mărturisit că este, probabil, una dintre femeile norocase care au scăpat nevătămate de la întâlnirile cu Seagal. Ea a rememorat momentul întâlnirii cu actorul, care s-a petrecut când ea avea 23 de ani, spunând că a fost convinsă de către o directoare de casting, să se întâlnească cu actorul la o oră târzie din seară, pe motiv că Steven Seagal vrea să repete o scenă cu ea. ”Am ajuns la hotel şi ea nu era acolo. El era singur şi s-a asigurat că văd că are un pistol. Am ieşit de acolo nevătămată… Nu am fost violată. Nu ştiu cum am ieşit din acea cameră de hotel”, a mărturisit Julianna Margulies precizând că, iniţial, a refuzat acea întâlnire dar a cedat, în cele din urmă, la insistenţele directoarei.

Acea experienţă a ajutat-o însă să devină mult mai precaută la astfel de întâlniri, aşa că mai târziu Margulies a reuşit să nu cadă în capcana producătorului Weinstein care ar fi vrut, la un moment dat, să-i vorbească despre un posibil rol (în deja celebra lui cameră de hotel). Cum Margulies a insistat să se prezinte la întâlnire însoţită de asistenta lui Weinstein (care evita să faca asta), planul lui Weinstein, de a petrece o seară cu ea, nu a fost dus la bun sfârşit iar Margulies a rămas, evident, fără rol.

 

Prin aceste mărturisiri, actriţa Julianna Margulies – care nu este, se pare, singura femeia ce îi aduce astfel de acuzaţii lui Seagal – le învinuieşte şi pe acele femei care îi ajută pe bărbaţi să abuzeze de puterea lor. Să nu uităm că Harvey Weinstein, aflat în plin proces, a fost acuzat, pe lângă multe altele, că ar fi violat 14 femei. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO