10 curiozități din viața lui Timothée Chalamet. Are el o relație „ocazională” cu Kylie Jenner? - LIFE.ro
Mergi la conținut

10 curiozități din viața lui Timothée Chalamet. Are el o relație „ocazională” cu Kylie Jenner?

Kylie Jenner și Timothée Chalamet au fost unul dintre cele mai secrete cupluri de la Hollywood până în prezent. Deși zvonurile romantice au început să îi afecteze pe cei doi în aprilie, mogulul cosmeticelor și actorul nu au făcut o apariție publică cunoscută împreună până în septembrie. Totuși, mai multe magazine de renume au raportat despre relația celor doi, unii descriind-o ca fiind „ocazională”, dar și „nouă și incitantă”. În acest moment, fanii pasionați ai lui Chalamet sunt probabil conștienți de modul corect de a-și pronunța prenumele (este „Timo-tay”, dar el crede că este „pretențios” să ceri oamenilor să-i spună numele așa). Dar ar putea exista câteva detalii mai puțin cunoscute despre actorul nominalizat la Oscar.
Share this article

Kylie Jenner și Timothée Chalamet au fost unul dintre cele mai secrete cupluri de la Hollywood până în prezent.

Deși zvonurile romantice au început să îi afecteze pe cei doi în aprilie, mogulul cosmeticelor și actorul nu au făcut o apariție publică cunoscută împreună până în septembrie. Totuși, mai multe magazine de renume au raportat despre relația celor doi, unii descriind-o ca fiind „ocazională”, dar și „nouă și incitantă”.

În acest moment, fanii pasionați ai lui Chalamet sunt probabil conștienți de modul corect de a-și pronunța prenumele (este „Timo-tay”, dar el crede că este „pretențios” să ceri oamenilor să-i spună numele așa). Dar ar putea exista câteva detalii mai puțin cunoscute despre actorul nominalizat la Oscar.

Primul lui animal de companie

Timothée Chalamet este o persoană câine sau pisică? Ei bine, se dovedește că este mai mult o persoană țestoasă. Într-un interviu acordat revistei W la începutul lui 2018, Chalamet a vorbit mult despre creșterea și anii de liceu, inclusiv despre dezvăluirea numelui primului său animal de companie, care era încă animalul său de companie la acea vreme. El a fost (și sperăm că este încă) mândru proprietar al unei țestoase pe nume Urdle. Nu este cel mai original nume, dar îl vom permite. Când te gândești la asta, este foarte logic că primul animal de companie al lui Chalamet ar fi fost ceva atât de mic. Când crești în Hell’s Kitchen din New York, probabil că nu ai mult loc pentru un animal mai mare.

Timothee Chalamet si Kylie Jenner

S-a întâlnit cu fiica Madonnei

Liceul Fiorello H. LaGuardia din Manhattan este una dintre cele mai prolifice școli de arte al spectacolului din țară. Probabil că cei mai mulți dintre voi știau deja că Chalamet a urmat școala, alături de Ansel Elgort nu mai puțin. Dar s-ar putea să nu cunoști un alt absolvent al școlii sau legătura ei cu Chalamet. Fiica Madonnei, Lourdes Leon, a petrecut ceva timp la LaGuardia și spune că Timothée Chalamet a fost primul ei iubit. Se pare că perechea a început să se întâlnească în jurul anului 2013, când erau la liceu. Chiar și după despărțire, Leon spune că nu are decât respect pentru actor.

Citește și: Cele mai controversate cupluri de celebrități – povestea lor de dragoste

A fost într-un film cu Woody Allen

Dacă ești fan Timothée Chalamet, există șanse mari să fi văzut majoritatea filmelor sale. Dar, deși îl poți urmări pe acesta acum, pentru o vreme a fost greu de văzut. În 2018, Chalamet și-a terminat munca la un film numit „A Rainy Day in New York” al regizorului Woody Allen. Sfârșitul filmului a corespuns cu mișcarea #MeToo, în timpul căreia Dylan Farrow, fiica adoptivă a lui Allen, l-a acuzat pe regizor (din nou) că a abuzat-o sexual când era copil. Din cauza acuzațiilor, lansarea filmului a fost amânată. La rândul său, Chalamet, împreună cu mulți dintre colegii săi, și-au donat salariile către RAINN și alte organizații.

Timothée Chalamet

El este primul bărbat vedetă britanică de copertă Vogue

La o vârstă fragedă, Timothée Chalamet a devenit rapid unul dintre cei mai celebri actori ai generației sale. Dar el a făcut istorie și în lumea modei. În 2022, Chalamet a devenit prima vedetă masculină de copertă solo de la British Vogue. În scrisoarea editorului pentru ediția din octombrie a revistei, Edward Enninful a scris că anterior s-a gândit să aibă o vedetă solo masculină pe coperta. Vogue ar trebui să sărbătorească mai întâi femeile, a scris el și nu a vrut să forțeze momentul. Citând talentul lui Chalamet și masculinitatea modernă, Enninful a spus că actorul s-a simțit ca persoana perfectă pentru a face istorie revistei.

Băiat de covrigi

Știam că este un actor bun. Dar cine știa că și el este generos? „Regele” este probabil unul dintre filmele mai puțin cunoscute cu Timothée Chalamet, dar a existat un punct luminos destul de mare. Premiera. În noaptea primei proiecții a filmului Netflix, Chalamet a apărut cu o grămadă de covrigi delicioase pe care să le înmâneze mulțimii uriașe de fani care s-au prezentat să-l susțină. Hei, unii dintre ei ar fi stat acolo așteptând toată ziua! Sprijinirea oamenilor care te susțin nu va fi niciodată o idee rea!

Timothée Chalamet

A învățat cum să conducă pe „Beautiful Boy”

Una dintre primele ori când l-am văzut pe Timothée Chalamet a fost în „Interstellar”. În acel film, el trebuie să conducă un pick-up printr-un câmp. La acea vreme, însă, Chalamet nu avea permisul și nu știa cu adevărat să conducă o mașină. Îi poți mulțumi lui Matthew McConaughey pentru că l-a ajutat să treacă peste asta. Chalamet nu a învățat să conducă decât ani mai târziu, pe platoul de filmare al filmului „Beautiful Boy” din 2018. Este puțin mai târziu decât majoritatea, având în vedere că avea 20 de ani. Dar rolul său din film a necesitat câteva scene de conducere care au făcut necesară curba de învățare. Ciudat că conducerea printr-un lan de porumb nu a făcut-o.

Citește și: Viața artistei Bebe Rexha: de la vocea de soprană, la tulburarea bipolară și sexualitate „fluidă”. Cum a ajuns să lucreze cu Eminem, Nicki Minaj și Selena Gomez

Înclinația lui pentru „Oficiul”

Cu toții avem sitcom-urile noastre preferate, dar am fi dispuși să pariem că „The Office” se află în fruntea multor liste ale tale. Dacă este cazul, numără-te în același grup cu Timothée Chalamet. În copilărie, a urmărit îndrăgitul fals documentar pe Netflix și a dezvoltat o obsesie. O astfel de obsesie, încât era puțin nervos să lucreze cu colegii săi din „Beautiful Boy”. Steve Carell și Amy Ryan, care l-au interpretat pe Michael Scott și, respectiv, pe Holly, interesată de dragoste a lui Michael în serial, ambii au jucat alături de Chalamet. Aparent, era incredibil de nervos să-l cunoască pe duo-ul. Ce adorabil.

Apariția lui în „Lege și ordine”

Timothée Chalamet și-a făcut debutul în film în 2014, cu trei titluri, „Bărbați, femei și copii”, „Cei mai răi prieteni” și „Interstelar”. Dar de fapt a apărut pe ecranele noastre puțin mai devreme. În 2009, un foarte tânăr Chalamet și-a început actoria într-un episod din „Law & Order”. În sezonul 19, Chalamet a avut un mic rol de invitat într-un episod numit „Pledge”. A jucat rolul unui băiat care a fost ucis alături de menajera lui. Nu este în mare parte din episod, dar are câteva rânduri. Poate o evitați totuși, dacă nu vă descurcați bine cu subiectul grafic.

Nu a trebuit să audieze pentru „Wonka”

Timothée Chalamet ajunge într-un punct în cariera sa în care s-ar putea să nu mai fie nevoit să audieze pentru anumite roluri. Dar când vine vorba de cântat și dans, am crede că realizatorii de film ar dori să se asigure că au omul potrivit pentru job. Pentru filmul „Wonka”, însă, regizorul Paul King a spus că Chalamet a fost singura sa alegere. Nu a avut audiție la Chalamet și nici măcar nu a avut nevoie să facă mare lucru pentru a verifica dacă știe să cânte și să danseze. Acestea fiind spuse, videoclipurile muzicale vechi ale actorului de liceu sunt peste tot pe internet. Sperăm cu siguranță că King a văzut câteva dintre videoclipurile cu Chalamet rapând și asta i-a adus rolul.

Citește și: Selena Gomez, artista crescută în sărăcie lucie se luptă cu boli care mai de care mai grele, printre care lupus și tulburare bipolară

Era o mascota de baschet

S-ar putea ca acum să joace jocuri cu oameni ca Adam Sandler, dar Timothée Chalamet nu a fost întotdeauna ales primul la ora de gimnastică. În școala gimnazială, Chalamet a încercat, dar nu a reușit pentru echipa de baschet a școlii. Rezultatul? În schimb, a ajuns să fie mascota. Deși a recunoscut, așa cum fac majoritatea purtătorilor de costume, că era foarte cald în interiorul costumului, Chalamet a mai spus într-un interviu pentru W Magazine că ar fi dispus să mai încerce dacă actoria nu funcționează. De dragul lui, sperăm că va fi.

Sursa foto: Facebook

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora