Despre noi - life.ro
Mergi la conținut

Despre noi

LIFE.ro | Stories to Inspire

Descoperă poveștile care te inspiră astăzi pentru un mâine mai bun. Într-o lume care se află mereu în mișcare, îți oferim un loc în care să te bucuri de lucrurile și, mai ales, de oamenii care contează cu adevărat pentru tine. Descoperim împreună oameni cu povești incredibile de viață care să ne inspire înspre o viață mai bună.

LIFE.ro = Stories to Inspire. Spunem povești de viață din toate domeniile – de la businss la artă, de la fashion la tehnologie, de la sport, auto la medicină sau inovație. LIFE.ro suntem noi – echipa de mai jos!

Echipa noastră

Tana Pazara – Publisher

Tana și-a început cariera în presă ca jurnalist de investigații la Evenimentul Zilei, România Liberă și apoi la Ziarul Ziua. S-a impus prin ancheta ,,Iliescu-KGB”, seria de dezvăluiri legate de evenimentele din decembrie 89, ,,Terasa Anda”. De atunci a lansat proiecte precum Ziua Bancară, Revistele de parenting Superbebe și Bucate pentru copii, campanii de televiziune precum Produs în România.

LIFE.ro este cea mai recentă aventură, aici încearcă să „cultive pasiuni” dintre cele mai diverse, de la golf până  la cea pentru seriale, gastronomie fină și yachting.

LIFE.ro este locul în care întâlnește oameni frumoși, ale căror povești sunt menite să inspire.

 

 

Ramona Raduly (Mihai) – Editor in Chief

Ramona a pus umărul alături de Tana la lansarea revistei Superbebe unde, pasionată de scris a realizat majoritatea interviurilor cu vedete părinţi. Cu experienţă de agenţie de publicitate, a învăţat să organizeze evenimente, de la cele pentru părinţi, până la târguri şi expoziţii. LIFE.ro a devenit o nouă provocare deoarece îi dă posibilitatea să intervieveze unii dintre cei mai interesanţi oameni, dar şi să organizeze cele mai inedite evenimente

 

 

 

 

Andreea Toma – Project Manager / Creative Strategist

Andreea lucrează în media ca project manager şi content strategist, ocupându-se de relansarea proiectul editorial LIFE.ro, a cărui Creative Strategist este în prezent. Din când în când mai scrie pe blog – andreeatoma.com. Iar de mai bine de 15 ani se uită la seriale, în ultimii 7 ani într-un „mod profesionist”. Se laudă cu o medie de peste 25 de ore de seriale pe săptămână, așa că pasiunea ei a devenit subiect pentru multe dintre articolele de pe site.

 

 

Monica Tănase – Life Stories Senior Editor

Monica Tănase a început ca reporter în echipa Danei Deac și a rămas în televiziune vreme de aproape 14 ani, când a ales să dedice timp și energie unui proiect educațional social.

A rămas atașată de pasiunea începuturilor și realizează interviuri cu eroii de lângă noi, care ne inspiră și ne motivează.

 

 

 

Bianca Moruș – Senior Editor

Am lucrat aproape 15 ani în televiziune, iar pe cei mai mulţi dintre ei i-am petrecut în redacţia de ştiri. Am căutat mereu să descopăr oamenii din spatele poveştilor şi asta s-a văzut şi pe blogul personal, dar şi atunci când am făcut pasul dinspre presă înspre PR şi Socia Media. Cititoare fidelă a LIFE.ro, a fost un gest firesc să fac trecerea de la cititor la autor.

 

Mirela Vașadi-Blasius – Video Storyteller

Mirela şi-a început cariera în televiziune acum 18 ani la PRO TV Oradea şi Cluj. Mulţi ani a rămas în zona ştirilor şi a lucrat în Realitatea Tv ca prezentator de ştiri şi realizator de emisiuni. Parcursul profesional şi-a schimbat direcţia în momentul în care a iniţiat proiectele „Atelierul Vieţii”, ulterior „Arta Fericirii” la Televiziunea Română, emisiuni de dezvoltare personală şi de promovare a valorilor. „Proiectul LIFE.ro reprezintă o nouă etapă profesională de aşezare sub reflector a oamenilor care îţi mişcă inima şi te pun să reflectezi asupra vieţii”, spune ea.

 

 

Stela Nadoleanu – Culture editor 

Stela este un adevărat „promotor” al timpului liber, iar acum tot timpul și-l dedică fetiței ei nou-născută. Lucrează în presa scrisă de peste 10 ani, mai ales pentru reviste de lifestyle, timp liber şi cultură (După Afaceri, Time Out). A fost redactor-şef al revistei BeWhere!, dar a cochetat şi cu televiziunea, ca scenarist şi producător pentru Digi World. Îi veţi citi recomandările de locuri şi localuri, de teatru, muzică sau film şi vă va îndemna să descoperiţi noţiunea de „fine living”.

 

 

 

Mihaela Kovacs – Golf Editor

 

Mihaela este contributor LIFE.ro şi scrie despre golf. Manager de comunicare în cadrul societăţii de avocatură Biriş Goran şi în cadrul Romanian Golf Association, are peste 9 ani experienţă în comunicare şi este jucător pasionat de golf din 2012.

 

 

 

 

Dacă vrei să ne cunoști mai bine, poți accesa manualul nostru de brand.

Vrei să faci parte din echipa noastră și să scrii despre lucrurile frumoase și importante din viața ta? Atunci ne poți scrie un mail pe adresa [email protected]