Căutare

life.ro | Stories to Inspire

Descoperim tendinţe şi propunem sugestii pentru oricare dintre pasiunile noastre. Vorbim cu eleganţă şi relaxare despre modă, design, călătorii, dar şi despre pasiuni motorizate sau tehnologii. Aducem informaţii relevante şi perspective noi asupra locurilor şi lucrurilor de încercat, de văzut şi de gustat. Prezentăm oameni care ştiu să îşi trăiască intens viaţa şi scriem povestea lor. Pe scurt, pe life.ro găsiţi tendinţe, noutăţi, poveşti şi sugestii care te inspiră şi te provoacă să trăieşti mai intens. LIFE.ro suntem noi – echipa de mai jos!

Echipa noastră

Tana Pazara – Publisher

Tana și-a început cariera în presă ca jurnalist de investigații la Evenimentul Zilei, România Liberă și apoi la Ziarul Ziua. S-a impus prin ancheta ,,Iliescu-KGB”, seria de dezvăluiri legate de evenimentele din decembrie 89, ,,Terasa Anda”. De atunci a lansat proiecte precum Ziua Bancară, Revistele de parenting Superbebe și Bucate pentru copii, campanii de televiziune precum Produs în România.

LIFE.ro este cea mai recentă aventură, aici încearcă să „cultive pasiuni” dintre cele mai diverse, de la golf până  la cea pentru seriale, gastronomie fină și yachting.

LIFE.ro este locul în care întâlnește oameni frumoși, ale căror povești sunt menite să inspire.

 

 

Ramona Raduly (Mihai) – Editor in Chief

Ramona a pus umărul alături de Tana la lansarea revistei Superbebe unde, pasionată de scris a realizat majoritatea interviurilor cu vedete părinţi. Cu experienţă de agenţie de publicitate, a învăţat să organizeze evenimente, de la cele pentru părinţi, până la târguri şi expoziţii. LIFE.ro a devenit o nouă provocare deoarece îi dă posibilitatea să intervieveze unii dintre cei mai interesanţi oameni, dar şi să organizeze cele mai inedite evenimente

 

 

 

Andreea Toma – Creative Strategist

Andreea lucrează în media ca project manager şi content strategist, ocupându-se de relansarea proiectul editorial LIFE.ro, a cărui Creative Strategist este în prezent. Din când în când mai scrie pe blog – andreeatoma.com. Iar de mai bine de 15 ani se uită la seriale, în ultimii 7 ani într-un „mod profesionist”. Se laudă cu o medie de peste 25 de ore de seriale pe săptămână, așa că pasiunea ei a devenit subiect pentru multe dintre articolele de pe site.

 

 

Monica Tănase – Life Stories Editor

Monica Tănase a început ca reporter în echipa Danei Deac și a rămas în televiziune vreme de aproape 14 ani, când a ales să dedice timp și energie unui proiect educațional social.

A rămas atașată de pasiunea începuturilor și realizează interviuri cu eroii de lângă noi, care ne inspiră și ne motivează.

 

Mirela Vașadi-Blasius – Video Storyteller

Mirela şi-a început cariera în televiziune acum 18 ani la PRO TV Oradea şi Cluj. Mulţi ani a rămas în zona ştirilor şi a lucrat în Realitatea Tv ca prezentator de ştiri şi realizator de emisiuni. Parcursul profesional şi-a schimbat direcţia în momentul în care a iniţiat proiectele „Atelierul Vieţii”, ulterior „Arta Fericirii” la Televiziunea Română, emisiuni de dezvoltare personală şi de promovare a valorilor. „Proiectul LIFE.ro reprezintă o nouă etapă profesională de aşezare sub reflector a oamenilor care îţi mişcă inima şi te pun să reflectezi asupra vieţii”, spune ea.

 

Stela Nadoleanu – Culture editor 

Stela este un adevărat „promotor” al timpului liber, iar acum tot timpul și-l dedică fetiței ei nou-născută. Lucrează în presa scrisă de peste 10 ani, mai ales pentru reviste de lifestyle, timp liber şi cultură (După Afaceri, Time Out). A fost redactor-şef al revistei BeWhere!, dar a cochetat şi cu televiziunea, ca scenarist şi producător pentru Digi World. Îi veţi citi recomandările de locuri şi localuri, de teatru, muzică sau film şi vă va îndemna să descoperiţi noţiunea de „fine living”.

 

 

 

Ioana Capanu – Travel Editor

Ioana iubește să călătorească, susținând că acesta este „modul meu de a supreviețui, de a mă îmbogăți spiritual și de mă cunoaște pe mine, înainte de a cunoaște lumea! Life is a journey, iar eu am ales să o trăiesc pe a mea cu multă pasiune. În calatoriile mele mi-am făcut prieteni, am trăit ca oamenii din alte țări, am mâncat, am iubit, m-am rugat, m-am îmbogățit spiritual! Pentru mine, Eat, Pray, Love nu este titlul unei cărți, ci călătoria mea în aceasta viață! I love Life and Life loves me!”.

 

Mihaela Kovacs – Golf Editor

 

Mihaela este contributor LIFE.ro şi scrie despre golf. Manager de comunicare în cadrul societăţii de avocatură Biriş Goran şi în cadrul Romanian Golf Association, are peste 9 ani experienţă în comunicare şi este jucător pasionat de golf din 2012.

 

 

 

Vrei să faci parte din echipa noastră și să scrii despre lucrurile frumoase și importante din viața ta? Atunci ne poți scrie un mail pe adresa contact@life.ro 

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO