fbpx

Căutare

Share this article

Arome reinventate, mai intense şi mai captivante, ingrediente inedite şi zeci de esenţe florale… acestea sunt doar câteva dintre calităţile celor mai noi creaţii olfactive! Începe-ţi ziua cu un parfum ce miroase a frezie sau bujor ori cu unul ce te va purta cu gândul la destinaţii precum Florenţa, Sicilia ori Egipt.

Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense, Chanel (728 lei – 100 ml; 515 lei – 50 ml)

O nouă variantă a unui parfum emblematic: aroma Coco Mademoiselle este învăluită de o doză de paciuli şi un acord de ambră, ce se combină armonios cu boabele de Tonka şi vanilie de Madagascar. Desigur, vei putea să te bucuri şi de portocala de Sicilia şi bergamota aromată, de iasomie şi trandafir – esenţele variantei clasice. Rezultatul? Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense, o creaţie olfactivă semnată de Olivier Polge, un parfum cu acorduri calde, feminine, voluptuoase şi senzuale. O nouă aromă Chanel care dă dependenţă, este captivantă şi nu poate fi uitată uşor, o creaţie olfactivă pentru femeile care îşi doresc totul.

Si Passione Eau de Parfum, Giorgio Armani (449 lei, 50 ml)

Un parfum floral fructat, structurat în jurul elementelor cheie SI (coacăze negre, trandafir, şi vanilie), dezvăluite prin aroma delicioasă a perelor, pasiunea iasomiei şi senzualitatea lemnului de cedru. O dualitate între efervescenţă şi senzualitate pentru o feminitate asertivă. Sticla de un roşu aprins simbolizează vitalitatea, pasiunea, dragostea… culoarea care îţi face inima să bată mai repede.

La Vie est Belle l’Eclat Eau de Toilette, Lancôme (377 lei, 50 ml)

Noua apă de parfum Lancôme te va surprinde cu o aromă modernă şi plină de farmec. Fiind îmbogăţită cu note de floare de portocal şi iris, buchetul floral iconic al parfumului La Vie Est Belle L’Eclat este perfect pentru primăvară. Notele de vârf sunt explozive şi acidulate, având în prim plan mandarine, grepfrut şi bergamotă, fiind perfect completate de aroma de piper roz şi un acord de ceai, ce oferă o prospeţime florală care trezeşte simţurile. Notele de mijloc sunt florale, compuse din iris, iasomie, floare de portocal şi sunt puse în evidenţă de esenţa unui neroli luminos şi delicat. La baza, parfumul dezvăluie arome lemnoase de paciuli şi mosc.

Live Irrésistible Blossom Crush, Givenchy (376 lei, 50 ml)

Precum eroina sa imprevizibilă, acesta este un buchet floral excepţional. Se dezvăluie printr-o abundenţă de petale delicate şi proaspete, învelite în cacao, ingredientul neaşteptat care oferă acestui parfum o notă dulce-picantă. Trandafirul – semnătura olfactivă a gamei Irrésistible – este pur, intens şi extrem de feminin. Combinat cu bujorul, care oferă o notă aerată şi luminoasă, ne dezvăluie multiplele sale faţete. Ca o adiere de primăvară, acest buchet oferă senzualitate datorită bazei de mosc. Live Irrésistible Blossom Crush reinventează tema olfactivă florală într-o versiune modernă.

Funky Flower Eau de Toilette, Douglas Collection Privee (89 lei, 50 ml)

Această apă de toaletă te va binedispune imediat. Are o aromă fructat florală, ce te va duce cu gândul la o destinaţie tropical. Parfumul exotic de mango, mandarine, magnolie, ananas este completat de petale parfumate de trandafir iar baza lemnoasă, cu lemn de cedru, mosc alb, şi lemn de santal îi oferă mai multă intensitate.

ALAÏA Eau Blanche Eau de Parfum, Sephora (400 lei, 50 ml)

Notele de top te vor învălui cu aroma migdalelor combinată cu petale de trandafir şi vanilie senzuală. Este un parfum pudrat, delicat, ca o adiere ce se află la limita dintre lumină şi întuneric. Aroma sa este solară, feminină şi încântătoare.

Kenzo World Eau de Toilette (338 lei, 50 ml)

Parfumul îmbină genurile şi pune în evidenţă buchetul floral cu accente fructate. Un mix surprinzător între efervescenţa perei, luminozitatea bujorului, florile de migdal şi feminitatea senzuală a absolutului de Iris. O aură ce se reflectă precum un râset cristalin, o invitaţie serioasă la a nu fi prea serios.

Florence Roberto Cavalli (389, 50 ml)

Roberto Cavalli Florence reprezintă un minunat tribut adus oraşului florilor, Florenţa. Un buchet înflorit şi radios în care se amestecă portocalul înflorit şi petalele de grepfrut, învăluite de un acord fructat. Notele contrastante de coacăze negre şi esenţa de mandarin creează o explozie minunată de viaţă şi energie. Notele de bază sunt construite pe un acord de mosc şi chilimbar luminos, învăluite în paciuli.

Chloé Nomade (288 lei, 50 ml)

Gaby Aghion, fondatorul lui Chloé, obişnuia să spună: „Culorile mele provin din Egipt”. Nomade evocă această viziune de evadare. Un parfum care surprinde spiritul eleganţei fără efort, a încrederii combinate cu libertatea care defineşte spiritul lui Chloé. Aroma de prune coapte, combinată cu delicateţea freziilor şi esenţa misterioasă a muşchiului de stejar transformă acest nou parfum într-o creaţie unică şi desăvârşită.

Guilty Absolute Pour Femme, Gucci (400 lei, 50 ml)

Trei ingrediente  definesc un nou drum al senzualităţii şi romantismului. Mura: cu note fructate şi suculente, cu o tentă misterioasă şi intensă. Trandafirul bulgăresc: o esenţă florală bogată şi intensă. Goldenwood: un extras natural nou al Cypress-ului Nootka, o notă ce combină căldura unui lemn tradiţional şi accentele bogate de chihlimbar date de Nootka. Unic şi multidimensional, notele lemnoase au aspecte legate de foc şi piele. Goldenwood este, de asemenea, o notă-cheie a lui Gucci Guilty Absolute Pour Homme, care leagă parfumul feminin de omologul său masculin. Ingredientul comun armonizează cele două parfumuri într-o expresie a masculinităţii contemporane şi a feminităţii. Iar pentru Gucci Guilty Absolute Pour Femme, Alberto Morillas a amestecat cele trei note  de  bergamotă, paciuli şi ambră, pentru a obţine un miros profund  care creează dependenţă.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO