fbpx

Căutare

Share this article

Zilele trecute am primit vestea tristă că James Michael Tyler, actorul care s-a făcut remarcat în interpretarea personajului Gunther, în serialul Friends, a murit de cancer. Tyler avea numai 59 de ani.

Citește și: Ce au făcut actorii din Friends după Friends

Tyler, care a fost diagnosticat cu o formă avansată de cancer de prostată în septembrie 2018, devenise în ultima vreme o voce a bonavilor de cancer și un avocat al drepturilor lor, a declarat managerul său, Toni Benson, într-un comunicat de presă.

A devenit un nume cunoscut în timpul difuzării serialului „Friends” datorită rolului său adorabil, acela de proprietar al cafenelei Central Perk. O adora pe Rachel și ar fi făcut orice pentru ea, inclusiv să-i dăruiască o pisică fără păr, ca animal de companie.

Inițial, Tyler a fost propus să joace un rol în „Friends”, dar „spiritul său unic” l-a făcut promovat într-un personaj special, au spus co-creatorii serialului de succes, Marta Kauffman și David Crane, într-un omagiu adus zilele trecute, amintindu-și-l ca fiind „cu adevărat amabil, un om dulce.”

Actorul a apărut la foarte așteptata reuniune „Friends” din mai 2021, prin video conferință. El a ales să nu participe personal pentru că „nu a vrut să dezamăgească”, dar s-a bucurat de oportunitatea de a „a-și face apariția” și de a se conecta din nou cu echipa.

În memoria lui, iată 10 scene Friends care ne-au făcut să ne îndrăgostim de Gunther și, în acest sens, de James Michael Tyler.

Gunther îi cumpără pisică lui Rachel

„Te iubesc, Rachel”

Ca Iubita mea

Măgarul

Voiam să-ți ofer apartamentul meu

Și nu e nimeni pe care să-l îmbrățișez

Gunther și Phoebe se sărută

Care e numele meu de familie?

Îmi pare rău că ea a crezut că ești altcineva

Rachel e iubita mea

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO