10 website-uri geniale de care probabil nici nu ai auzit - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Unul din lucrurile bune cu care vine internetul este acela că poţi sta lipit de el o zi întreagă, chiar în fiecare zi şi totuşi să poţi să descoperi mereu lucruri remarcabile, pe care nu le-ai mai întâlnit până atunci.

Indy100.com a alcătuit o listă cu 10 website-uri geniale cu care îţi poţi pierde timpul sau de unde poţi învăţa o mulţime de lucruri.

1.      https://www.gifgif.io/

acest website îţi permite să transformi orice clip de pe youtube într-un gif, fără watermark.

Pur şi simplu, copiază URL-ul, alege o poziţie de start şi cât timp aştepţi salutul, este gata gif-ul pe care îl poţi împărtăşi tuturor.

2.      http://www.hemingwayapp.com/

Acest website îţi permite să corectezi orice text. Copiază orice text în căsuţa specială de corectat şi, cel mai interesant lucru, pe lângă corectarea greşelilor, îţi va calcula automat şi mărimea fontului cea mai potrivită pentru textul tău. Atenţie, acest website dă dependenţă.

3.      https://www.edx.org/

Dacă vrei să înveţi ceva nou, edX listează cursuri ce se predau în licee şi universităţi din întreaga lume. Majoritatea cursurilor sunt gratuite şi sunt online.

4.    http://www.howmanypeopleareinspacerightnow.com/

Unele dintre cele mai fără sens website-uri sunt şi cele care dau cea mai mare dependenţă. Acest website, de exemplu îţi va spune numele şi obiectul de activitate al celor care zboară în spaţiu, precum şi câte zile au de când se află departe de casă.

5.      https://privnote.com/

Private Note îţi permite să scrii şi să trimiţi o notiţă cuiva înainte ca aceasta să fie automat distrusă în faţa ochilor destinatarului.

Poate fi la îndemână în cazul în care vrei să trimiţi un mesaj agresiv unui coleg de serviciu, fără riscul că acesta va ajunge la departamentul de HR.

6.      https://www.duolingo.com/

Acest website te învaţă o limbă străină gratuit. Poţi alege din 22 de limbi, iar lecţiile includ exerciţii de vorbire, citire şi ascultare.

7.      http://www.supercook.com/#/recipes

Cunoşti acele vremuri în care te uiţi în frigider şi găseşti doar un iaurt vechi, un sandviş pe jumătate mâncat şi un strop de lapte şi te resemnezi să rabzi de foame deoarece aceasta pare cea mai uşoară opţiune decât să alegi să mergi până la magazin?Ei bine, chinul a luat sfârşit.

Acest website genial îţi permite să introduci ingredientele pe care le ai şi îţi oferă o reţetă pe care o poţi folosi ca să-ţi pregăteşti ceva de mâncare.

8.       https://gethuman.com/

Cu toţii ne-am confruntat cu acele aşteptări lungi la telefon încercând să luăm legătura cu departamentul relaţii clienţi ai unei companii, timp în care am ascultat la nesfârşit o muzică enervantă.

Ei bine, acest website îţi permite să plăteşti pe cineva care să sune la departamentul clienţi şi să rezolve problema în locul tău. Problema este că nu funcţionează şi la companiile româneşti.

9.      http://downforeveryoneorjustme.com/

Aşa cum spune şi URL-ul, acest website la îndemână îţi poate spune dacă un anumit website nu funcţionează sau dacă doar computerul tău îţi joacă feste.

10.  http://findtheinvisiblecow.com/

Pentru că foarte mulţi Reddit users îl recomandă, acesta este un joc în care trebuie să mişti cursorul de jur împrejur ca să găseşti vaca. Avertisment: dă dependenţă!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO