13 prietenii de pe covorul roșu ce durează de foarte mult timp - LIFE.ro
Mergi la conținut

Am putea crede că odată ce au devenit faimoase în toată lumea, celebritățile nu-și mai pierd vremea să construiască prietenii adevărate, capabile să reziste în timp și pe care să se bazeze în orice situație. Dar iată că nu e așa. Iată 13 prietenii de pe covorul roșu ce au trecut cu brio testul timpului.

Taylor Swift și Selena Gomez

Cele două prietene s-au întâlnit în 2009 la un concert Jonas Brothers, în timp ce una era iubita lui Joe și cealaltă a lui Nick Jonas. Au creat imediat o legătură strânsă și au păstrat o prietenie puternică de-a lungul anilor, care presupune să joace împreună în videoclipuri muzicale, să cânte pe scenă și să se afișez în Los Angeles. Acest duo este cu siguranță unul ce va dura multă, multă vreme.

Prietenii pe covorul roșu

Prietenii de pe covorul roșu: Oprah și Gayle King

Toată lumea știe că Gayle este cea mai bună prietenă lui Oprah. Este doar un fapt. Duo-ul acum emblematic s-a întâlnit pentru prima dată în 1976, în timp ce amândouă lucrau la un post de televiziune din Baltimore. Oprah lucra ca prezentatoare de știri, iar Gayle ca asistent de producție. Cele mai bune prietene au acordat mai multe interviuri, adesea necenzurate, oferind o perspectivă asupra legăturii lor strânse – invocând lipsa geloziei și o conexiune instantanee drept magie din spatele prieteniei lor durabile de peste 40 de ani.

Liv Tyler și Kate Hudson

Cele două au crescut împreună datorită părinților lor celebri și chiar au jucat în Dr. T and the Women, în 2000. Au avut nesfârșite momente drăguțe de prietenie de-a lungul celor peste 20 de ani, de la pozat pe covoare roșii până la cântările Aerosmith și multe altele . Liv este și nașa celui mai mare copil al lui Kate!

Prietenii pe covorul roșu

Prietenii de pe covorul roșu: Bette Midler și 50 Cent

După ce s-a conectat în 2008 prin Proiectul de restaurare al lui Bette din New York, duo-ul cei doi au format o prietenie de durată lucrând la un proiect de grădină comunitară în Queens, 50 Cent fondând Grădina Comunitară Curtis „50 Cent” Jackson din cartier. Există o diferență de vârstă de 30 de ani între ei, Bette fiind cunoscută pentru vocea ei vertiginoasă și 50 Cent fiind un pilon evident în comunitatea rap. Acești buni prieteni sunt foarte apropiați și pot fi văzuți pozând împreună în pozele de pe Instagram.

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio

După ce au jucat împreună în Titanic, cei doi actori au devenit cei mai buni prieteni și sunt adesea văzuți încurajându-se reciproc la decernările de premii și mergând împreună pe covorul roșu. Leo chiar a condus-o pe Kate pe culoar la nunta ei! Amândoi sunt mereu acolo, unul pentru celălalt.

Prietenii de pe covorul roșu: Jada Pinkett Smith și Queen Latifah

S-au întâlnit pentru prima dată la Baltimore – Jada era o adolescentă, iar Queen Latifah cânta într-un club. Acum prietene apropiate de peste trei decenii, și-au consolidat prietenia în repetate rânduri. În primul rând, jucând în thriller-ul polițist din anii ’90 Set It Off, înainte de a se reuni pentru comedia din 2017 Girls Trip. Prima Doamnă a Hip-Hop-ului o merită pe prietena ei, Jada pentru că a ajutat-o la lansarea carierei de actriță. Au și un segment incredibil de „Carpool Karaoke” pe care trebuie să-l vezi!

Robert Pattinson și Tom Sturridge

Cei doi s-au cunoscut la vârsta de 12 ani și au rămas aproape de-a lungul carierei lor de actori. De obicei, cei mai buni prieteni pot fi găsiți plimbându-se prin NYC sau Londra și chiar vorbind unul despre celălalt în interviuri.

Prietenii pe covorul roșu

Prietenii de pe covorul roșu: Keira Knightley și Sienna Miller

Ambele sunt la fel de talentate și s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale filmului The Edge of Love, în 2008. Sienna a citat-o pe Kiera drept simbolul ei de frumusețe și și-a susținut prietena când și-a întâmpinat primul copil, în 2014. Prietene discrete, tind să rămână singure, dar apar pentru a se încuraja reciproc la premierele filmelor și la nunta lui Keira din 2013, în Franța.

Meghan Markle și Serena Williams

Știm deja că Serena este o legendă, dar știai că este și prietenă cu o față regală? Profesionista tesnisului este prietenă cu Megan din 2010, olandeza urmând să o susțină pe Serena la meciurile de tenis de-a lungul anilor. Williams, care a co-găzduit baby shower-ul lui Meghan în 2019, a vorbit pentru a o apăra pe Meghan, numind-o „o prietenă altruistă”, potrivit People.

Prietenii de pe covorul roșu: Jennifer Aniston și Courteney Cox

Cele două s-au cunoscut pe platourile de filmare a serialului Friends, în 1994 și au format o prietenie puternică, incredibilă, care a durat peste 20 de ani. S-a susținut reciproc prin divorțurile prin care au trecut și au sărbătorit, de asemenea, momente distractive împreună, acționând ca domnișoare de onoare la nunțile lor. Jen este chiar nașă pentru fiica lui Courteney, Coco.

Prietenii pe covorul roșu

Nicole Kidman și Naomi Watts

Actrițe celebre, au fost cândva colege de școală, frecventând același liceu din Australia și jucând împreună la aceeași companie de teatru, The Phillip Street Theatre! Nu s-au împrietenit până în ’91, după ce s-au reîntâlnit pe platourile filmului, Flirting. Au rămas prietene apropiate de peste 35 de ani, susținându-se reciproc din punct de vedere profesional și personal. Ei postează, de asemenea, poze drăguțe una cu cealaltă.

Prietenii pe covorul roșu

Prietenii de pe covorul roșu: Kristen Stewart și Dakota Fanning

Celebritățile discrete sunt prietene de ani de zile și au jucat împreună în diverse filme precum The Twilight Saga, Cutlass și The Runaways. Au fost acolo una pentru cealaltă în timpul perioadelor grele și au menținut o legătură strânsă de-a lungul anilor.

Cameron Diaz și Drew Barrymore

Cele două s-au cunoscut pentru prima dată în adolescență și a devenit apropiate după ce au jucat împreună în franciza Charlie’s Angels. Actrițele au rămas prietene încă de la începutul anilor 2000, citându-se una pe cealaltă drept cea mai bună prietenă, postând fotografii drăguțe împreună și fiind invitate în viața intimă a celeilalte.

Prietenii pe covorul roșu

Foto: Depositphotos.com

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora