17 de lucruri pe care nu le știai despre Nina Dobrev, cea mai apreciată actriță astăzi de pe Netflix - LIFE.ro
Mergi la conținut

Nina Dobrev, al cărei nume de naștere este Nikolina Konstantinova Dobreva, s-a născut la Sofia, Bulgaria, pe 9 ianuarie 1989. Această actriță bulgaro-canadiană și-a început cariera în 2006, când a obținut rolul lui Mia Jones în „Degrassi: The Next Generation” . Acum este cunoscută pentru rolurile din „The Vampire Diaries”, în care a interpretat-o pe Katherine Pierce, Elena Gilbert și alte două personaje. Pe lângă cariera sa în televiziune, Dobrev a apărut și în mai multe filme de lung metraj. Printre acestea se numără „Perks of Being a Wallflower”, „Let’s Be Cops”, „The Final Girls”, „XXX: Return of Xander Cage” și „Flatliners”.

În „Love Hard” Dobrev joacă în rolul lui Natalie, o jurnalistă și o romantică fără speranță care se luptă să găsească dragostea în Los Angeles. Dar lucrurile încep să pară bune când îl întâlnește pe internet pe Tag (Darren Barnet), un tip visător de pe Coasta de Est. Făcând un salt de credință, ea se îmbarcă într-un zbor pentru a-l surprinde de sărbători, doar că acolo îl descoperă pe prietenul din copilărie al lui Tag, Josh (Jimmy O. Yang), care este la fel de ghinionist în dragoste ca și ea.

Deși acum este o actriță consacrată, sunt încă multe lucruri pe care oamenii nu le știu despre ea. Iată câteva dintre ele:

Nina Dobrev a trăit în trei țări diferite

Deși s-a născut în Sofia, Bulgaria, s-a mutat împreună cu părinții ei la Toronto, în Canada, la vârsta de doi ani. La începutul carierei sale de actorie, și-a dat seama că trebuie să se mute în Statele Unite și a locuit în Atlanta, Georgia. Pe măsură ce cariera ei de actorie a progresat, ea a decis să se mute acolo unde este acțiunea și acum deține o casă în Los Angeles.

Nu a avut nici o legătură cu marea familie a showbiz-ului

Spre deosebire de multe actrițe, Nina Dobrev nu provine dintr-o familie cu rădăcini în showbiz și niciun membru al familiei ei nu a lucrat în industria divertismentului. Potrivit Useless Daily, tatăl Ninei Dobrev, Konstantin, este specialist în computere, în timp ce mama ei, Michaela, este artistă. Nina mai are un frate mai mare, Aleksander, și nici el nu lucrează în industria divertismentului.

Nina Dobrev
Nina Dobrev alături de părinții și fratele ei. Foto: Oye Bollywood

Nina Dobrev iubește călătoriile

Într-un interviu recent declara că iubește să călătorească și o face ori de câte ori îi permite timpul. Cel mai mult îi place să se reîntoarcă în Europa, la rădăcinile ei și, la un moment dat, chiar a făcut o călătorie lungă cu rucsacul în spate pe bătrânul continent, dar și în Asia.

Confecționează bijuterii

Actrița a fost mereu interesată de modă și arată întotdeauna cel mai bine atunci când este fotografiată de paparazzi. Ea poartă niște ținute fantastice și deține sute de perechi de pantofi. În calitate de celebritate, poate chiar să aibă ocazia de a deveni fața unui brand de modă sau accesorii în viitor. Cu toate acestea, ea are ambiții destul de diferite, deoarece îi place să-și facă propriile bijuterii în timpul liber. În viitor, se gândește să facă un business din această pasiune a ei, lansându-și propria linie de bijuterii.

Nina Dobrev a renunțat la școală

După ce a terminat liceul, Debrov a intrat la Universitatea Ryerson din Toronto, unde urma să obțină o diplomă în sociologie. Cu toate acestea, ea a decis să renunțe la facultate pentru a urma o carieră în actorie. Poate că nu a fost cea mai apreciată decizie, însă succesul în actorie a dat o altă strălucire vieții sale.

Dovrev a avut doi iubiți de pe platourile de filmare

Dacă ești impresionat de personajele pe care le interpretează Nina Dobrev și ți se pare că joacă excelent scenele de dragoste, ei bine, se poate să nu fie pură actorie. În spatele relațiilor de pe platourile de filmare, în două dintre cazuri au fost relații adevărate.

Mai întâi, ea a fost iubita lui Daniel Clark, actorul alături de care a jucat în „Degrassi: The Next Generation”,. Cuplul a fost împreună doar pentru o scurtă perioadă de timp în 2007. Apoi, ea s-a întâlnit cu colegul ei din „Vampire Diaries”, Ian Somerhalder, între 2010 și 2013.

Nina Dobrev
Nina Dobrev și Daniel Clark. Foto: Pop Crash

Cea mai bună prietenă a actriței este Julianne Hough

Când celebritățile sunt văzute împreună, nu există niciodată vreo certitudine că prietenia lor este autentică, deoarece lumea celebrităților este un loc foarte volubil. În ciuda acestui fapt, Nina Dobrev este destul de norocoasă că și-a găsit o adevărată prietenă în lumea aceasta. Prietena ei cea mai bună este Julianne Hough, model și dansatoare. Nina a explicat că trebuie să se înconjoare de oameni pe care îi poate admira și că Julianne se încadrează perfect în această categorie. Cele două se bucură să facă o mulțime de lucruri distractive împreună, inclusiv să gătească sau să facă sport.

Nina Dobrev
Nina Dobrev alături de prietena ei, Julianne Hough. Foto: Pinterest

Dobrev a avut un rol mic într-un trhriller erotic

Dobrev a avut odată un rol minor într-un thriller erotic. „Choe” a fost lansat de Sony Picture Classics pe 26 martie 2010, iar Dobrev a jucat rolul Annei. Filmul a fost regizat de Atom Egoyan și a devenit cea mai importantă sursă de venit a sa, deoarece a fost un succes comercial.

Dobrev este multilingvă

Nina Dobrev este un lingvist priceput și poate vorbi fluent trei limbi. Prima ei limbă este engleza, dar s-a născut în Bulgaria, familia ei este bulgară, așa că are sens să vorbească și bulgară. A treia limbă în care Dobrev este fluentă este franceza. Cunoștințele ei lingvistice trebuie să fie utile atunci când călătorește și i-ar putea deschide oportunități de lucru în viitor.

Nina Dobrev
Nina Dobrev în copilărie, în brațele mamei ei. Foto: Pinterest

A fost extrem de talentată la gimnastică ritmică

Nina Dobrev a fost o gimnastă ritmică talentată când era mai mică. A fost atât de bună încât și-a reprezentat chiar țara ca membru al echipei Canada la Campionatele Mondiale de juniori și seniori din 2005, ceea ce a determinat-o să călătorească în Danemarca și Republica Cehă. A renunțat la gimnastica ritmică doar pentru că a trebuit să aleagă între asta și actorie.

Nina Dobrev
Nina Dobrev, gimnastă. Foto: Facebook

A ajutat la construcția unei școli în Kenya

În 2001, Nina Dobrev a călătorit în Kenya împreună cu câțiva dintre colegii ei din „Degrassi: Next Generation”. Sprijineau organizația non-profit Free the Children. Grupul a ajutat la construirea unei școli pentru copiii din Kenya, în timpul vizitei lor. Mulți ani mai târziu, Dobrev încă susținea această cauză, deoarece este văzută purtând un top promovând munca lor la sfârșitul filmului ei din 2008 „The American Mall”.

A participat la o audiție prin Skype dintr-o…toaletă

Dobrev era disperată să obțină rolul din „Perks of Being a Wallflower”, iar StarsandCelebs spune povestea lucrurilor ciudate pe care le-a făcut pentru a se asigura că a primit rolul. La momentul audițiilor, ea era în mijlocul filmărilor pentru un alt proiect și nu a putut ajunge la audiție. În schimb, ea a aranjat să facă audiția prin Skype. A trebuit să spună echipei de pe platoul la care lucra că trebuie să facă o pauză pentru a merge la toaletă. Din toaletă, ea dat audiția folosind Skype. În ciuda circumstanțelor neobișnuite, ea trebuie să-i fi impresionat pentru că a fost distribuită în rol.

Nina Dobrev
Nina Dobrev. Foto: sheatsheet.com

Dobrev e o mare cântăreață

Nina Dobrev este în mod clar o actriță foarte talentată. Ceea ce mulți oameni nu realizează este că ea poate și cânta. În 2012 și-a arătat talentul vocal într-un videoclip muzical „Funny or Die” alături de comediantul Nick Braun. Talentele lui Dobrev nu se opresc aici, deoarece ea a scris și cântecul. Nu este singura dată când a apărut într-un videoclip muzical. Ea a fost, de asemenea, în videoclipul piesei din 2009 a lui Wade Alain-Marcus și David Baum „You Got That Light” și în videoclipul l din 2018 al melodiei „I’m Upset” , semnată de Drake.

Cariera sa a fost recunoscută și premiată

Talentele lui Dobrev ca actriță au fost recunoscute, deoarece a primit până acum 16 premii în cariera ei. Printre acestea se numără un premiu People’s Choice pentru cea mai bună actriță într-o dramă TV, în 2012, un premiu People’s Choice pentru chimia favorită în 2014 și premiul People’s Choice pentru duoul TV favorit în 2015. Acesta din urmă a fost un premiu pe care l-a împărtășit cu Ian Somerhalder. Pe lângă aceste premii, ea a câștigat mai multe premii Teen Choice Awards și Young Hollywood Awards. Ea a câștigat, de asemenea, un premiu al Societății Criticilor de Film din San Diego pentru cea mai bună interpretare de ansamblu în 2012, împreună cu colegii ei de distribuție din „Perks of Being a Wallflower”.

Este obsedată de pisici

Dobrev este complet obsedată de pisici. Propria ei pisică superbă și pufoasă se numește Lynx și pozează alături de ea pentru fotografiile pe care le postează pe conturile ei de socializare. În fotografii, pisica ei este adesea îmbrăcată în ținute drăguțe. Deși iubește pisicile, urăște când oamenii o numesc doamna pisică, deoarece spune că o face să pară bătrână și nebună. În ciuda obsesiei ei pentru pisici, Nina Dobrev are și un câine.

Are un venit net de 10 milioane de dolari

Potrivit Celebrity Net Worth, Nina Dobrev a acumulat un venit net personal estimat la 10 milioane de dolari. Ea a făcut acest lucru în principal prin munca ei ca actriță de film și televiziune, dar și din unele lucrări de modeling. Deoarece are mulți ani de carieră în față, este probabil ca Nina Dobrev să obțină o valoare mult mai mare în viitor.

Nina Dovrev are o mulțime de urmăritori în Social Media

Nina Dobrev este un utilizator activ al rețelelor sociale și postează în mod regulat pe conturile ei. Pe Twitter, Dobrev are peste 7,27 milioane de urmăritori. Pe lângă postările obișnuite despre viața și activitățile ei, îi place să posteze și citate inspiraționale și motivaționale. Pe Instagram are 17,6 milioane de urmăritori. Fotografiile ei o arată adesea cu prietenii ei, colegii de distribuție și animalele de companie. În trecut, ea și-a folosit conturile de pe rețelele de socializare pentru a juca feste fanilor săi. Odată chiar le-a spus tuturor că s-a căsătorit.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora