fbpx

Căutare

Share this article

Fotograful Milton H. Greene a fost un „obişnuit” al platourilor de filmare. A făcut fotografii unora dintre cele mai mari staruri din epoca de aur a Hollywood-ului: Cary Grant, Sophia Loren, Audrey Hepburn, Frank Sinatra, Ava Gardner, Marlene Dietrich. Dar poate cele mai importante dintre acestea sunt imaginile cu diva marilor ecrane: Marilyn Monroe.

Fiul marelui fotograf american publică acum o carte cu 284 de imagini rare ale celebrei actriţe, dintre care 176 nu au fost văzute niciodată. Cartea, numită „The Essential Marilyn Monroe”, cuprinde imagini din 50 de şedinţe foto cu Marilyn. Filmele au fost deteriorate de-a lungul anilor şi nimeni nu credea că mai pot fi salvate. Aşa cum precizează şi CNN, Fotograful Milton H. Greene a murit crezând că acestea au fost pierdute pentru totdeauna. Însă Joshua, fiul fotografului, folosindu-se de noile tehnologii, şi petrecând nenumărate ore în studioul foto, a reuşit să recupereze imaginile care stau acum la baza cărţii.

Unele dintre fotografii sunt realizate pe platourile de filmare ale peliculelor în care a jucat Marilyn Monroe, altele, însă, au fost realizate în timpul unor şedinţe foto private. O veţi descoperi pe Marilyn în aceste fotografii jucăuşă, plină de viaţă, sexy.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO