fbpx

Căutare

Share this article

Se împlinesc astăzi 20 de ani de când am rămas fără „prinţesa inimilor”. 20 de ani fără Prinţesa Diana, fără Lady Di.

Chipul său luminos a cucerit o lume întreagă, chiar dacă era – de facto – prinţesă într-un singur regat. Lady Di a schimbat mentalităţi, a dat o faţă umană unei generaţii de monarhi, a adus „poporul” mai aproape de regalitate, a zâmbit, a plâns, a fost o adevărată prinţesă şi, mai ales, om.

Dincolo de împrejurările tragice ale morţii sale, Prinţesa Diana trebuie comemorată prin zâmbet şi fapte bune, prin iubire faţă de cei care au mai multă nevoie de asta, faţă de copii.

Ar fi bine să ne-o amintim astăzi pe Prinţesa Diana în cele mai uimitoare ţinute (care au schimbat cursul modei), în cele mai elegante contexte politice, ca o luptătoare pentru cauze sociale, ca pe o mamă care îşi duce copiii la şcoală sau – pur şi simplu – care îi sărută pe frunte.

Prinţesa Diana va rămâne multă vreme de-acum încolo un idol cu chip uman (pentru noi, muritorii de rând). Dar şi o poveste fără happy-end. Va rămâne mereu o urmă de regret că n-am avut-o mai mult printre noi – s-o admirăm, s-o iubim sau chiar să îi analizăm orice mişcare, să o fotografiem…

Dar, vă invităm să o priviţi în fotografiile din galeria de mai sus. Nu-i aşa că astfel vrem să ne-o amintim?

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO