20 de detalii șocante despre relația lui Will Smith cu fiul lui, Jaden Smith - LIFE.ro
Mergi la conținut

Unele lucruri despre relația lui Will Smith cu Jaden Smith sunt șocant de normale, dar există și altele, care ne fac pe toți să tragem adânc aer în piept.

Will Smith a fost odată băiatul poster al adolescenței noastre în relația cu familia. Acum, mai în vârstă decât unchiul Phil, cărțile s-au întors și acest imn al lui de „Așa e pentru voi, toți copiii de pe tot pământul. Nu este nevoie să ne certăm. Părinții pur și simplu nu înțeleg ”poate îl bântuie puțin.

Transformarea de la rap star pentru copii, la actor și apoi la părinte a fost o călătorie de viață pentru „Big Willy”. Pe măsură ce copiii lui Smith au crescut, au căutat lumina reflectoarelor, la fel ca bătrânul lor tată. Relațiile dintre tată și fiu, în special în perioada adolescenței, pot fi deosebit de tumultuoase.

Unele lucruri despre relația lui Will Smith cu Jaden sunt șocant de normale, dar există și alte lucruri născute din privilegii, filozofii parentale unice și celebritate, care ne fac pe toți să ne gândim de două ori. Astăzi să analizăm relația neobișnuită a lui Will Smith cu fiul lui, Jaden Smith.

Citește și: Cine este românul care locuiește în casa lui Will Smith din California și care vrea să investească în ideile bune de business din România? Cum se construiește succesul plecând din Drumul Taberei și traversând Atlanticul în căutarea unui vis?

Cea mai recentă intervenție

Jaden Smith este foarte vocal cu privire la susținerea unui stil de viață vegan. Părinții săi l-au confruntat în emisiunea mamei sale, Red Table Talk, pentru că erau îngrijorați. Jada a spus: „Ne-am dat seama că nu primea suficiente proteine. Deci, el risipea. Arăta slab, era doar epuizat, nu primea substanțele nutritive „. Din fericire, Jaden și-a ascultat familia îngrijorată și de atunci a optat pentru vegetarianism pentru a-și menține sănătatea sub control.

Jaden a ieșit în public vorbind despre problemele legate de stilul de parenting al lui Will Smith

Will și Jada se așteaptă la o relație deschisă și onestă cu copiii lor, care își difuzează adesea treburile personale în emisiunea Red Table Talk. Când Jaden și Willow au vorbit despre faptul că au fost împinși de părinți și de cei din afară pentru a căuta succesul în locul unei exprimări creative, Jada a izbucnit în lacrimi. Jaden a confirmat că sprijinul lor ar fi trebuit să fie puternic și „Nu atât de mult despre un record de succes”, spunând că a simțit această presiune parentală în urma jobului său din filmul The Karate Kid.

Relația lui Will Smith cu Jaden
Jaden Smith și părinții lui

Neînfricarea lui Jaden îl înspăimântă pe Will Smith

Will vrea să-și încurajeze copiii să fie ei înșiși, dar recunoaște că poate fi greu să le dai drumul și să îi lași să-și aleagă propriile căi. Într-un interviu, Will a spus cu sinceritate: „Jaden este 100% neînfricat; va face orice. Ca părinte este înspăimântător, este terifiant, dar este complet dispus să trăiască și să moară prin deciziile sale artistice și nu se preocupă de ceea ce gândesc oamenii. „

În familia Smith se practică „Alege-ți propria pedeapsă!”

În încercarea de a crește viitorii adulți responsabili, Will și Jada nu și-au pedepsit copiii. Will a spus: „Nu pedepsim. Modul în care ne ocupăm de copiii noștri este că aceștia sunt responsabili pentru viața lor. Conceptul nostru este, cu cât mai devreme, să le ofere cât mai mult control asupra vieții lor și asupra conceptului de pedeapsă. Experiența noastră a avut un pic prea mult o calitate negativă. ” Numai timpul ne va arăta cum a funcționat acest lucru pentru copiii săi adulți.

Influența tatălui a dus la refuzul de a fi distribuit la Hollywood

În timp ce copiii celebri sunt de multe ori cu un pas în fața oamenilor obișnuiți, există întotdeauna umbra care se apropie de faimoșii lor părinți. Acest copil școlit la domiciliu a fost crescut pentru a avea încredere în intelectul său datorită tatălui, Will și mamei, Jada. Din păcate, încrederea sa în a împărtăși publicului ideile și filozofiile sale neortodoxe a devenit o glumă între mulți oameni puternici de la Hollywood, ceea ce nu este ceea ce îți dorești atunci când încerci să-ți construiești propria carieră.

Relația lui Will Smith cu Jaden
Will Smith și Jaden, după aventura Karate Kid

Nevoia lui Jaden de a se îndepărta de tatăl său și de Hollywood

În 2017, Jaden a declarat pentru Teen Vogue că a terminat cu LA, poate pentru a obține ceva spațiu de la familia sa și a se stabili ca individ. El a spus: „Există o mulțime de lucruri rele aici … În zilele noastre este greu să creezi cu adevărat în viața pe care ți-o dorești, pentru că nu există nimeni aici care să susțină tinerii sau creativitatea tinerilor și lucrurile pe care vrem să le facem și cum vor aceștia să-ți trăiască viața „. Din câte știm, locuiește în Hidden Hills California, așa că nu a ajuns departe, la aproximativ o oră distanță de LA.

Toți membrii familiei Smith sunt deschiși în privința oricărui subiect, inclusiv acela al mersului la toaletă

Se pare că discuțiile despre oliță sunt permise la Red Table Talk. În timpul unui episod obișnuit, Will și-a întrebat familia despre obiceiurile de la baie. Will a spus: „De câte ori faceți caca pe parcursul unei zile? Pot trece trei zile fără.” Jaden a spus: „Nu este bine. Și de aceea scaunul tău miroase așa. „Niciun subiect nu este interzis pentru Will și fiul său.

Ce înseamnă cercul siguranței lui Will Smith în relația cu Jaden?

Will a vrut să creeze un spațiu în care copiii săi să poată fi sinceri cu el și Jada fără teama de a intra în probleme. În descrierea pe care a făcut-o acestui concept lui Jimmy Fallon, el a spus: „Li se permite să ne spună tot ce au făcut [în cercul siguranței] și nu pot avea probleme”, a spus Will. „Regula este că, dacă aflăm în afara cercului siguranței că există ceva ce nu ai spus, va fi iad”.

Ce crede Will despre faptul că fiul său poartă rochii

Will nu este un părinte care și-ar fi oprit fiul să se joace cu păpușile sau să se exprime purtând rochii. Când a fost întrebat de BBC 1 Radio despre gândurile sale despre Jaden purtând rochii obișnuite, el a spus: „Există o calitate internă foarte puternică ca artist, pe care o încurajăm ca părinți. Trebuie să ieșiți din rând, trebuie să încercați lucruri, trebuie să fii confortabil făcând lucruri cu care oamenii nu sunt de acord și trebuie să fii confortabil făcând lucruri cu care ai putea să dai greș „.

Cum a fost influențat Jaden de căsnicia lui Will Smith

Hollywood-ul a făcut întotdeauna speculații despre relația lui Will și Jada, indiferent dacă există infidelitate sau un aranjament deschis care ar avea un impact asupra ambilor copii. Într-un moment grăitor, Jada a vorbit despre asta, după peste douăzeci de ani împreună: „Simt că abia acum intru într-o relație adultă cu Will. În sfârșit, învățăm să avem o relație de adulți. ” Deși Jaden a ieșit în public doar cu câteva femei, relația dintre mama și tatăl său va influența cu siguranță viitorul său romantic.

Jaden nu e singurul fiu al lui Will Smith

Jaden primește o atenție foarte mare din exterior, deoarece este fiul lui Will, însă o mulțime de oameni uită că acesta are și alți copii. Fiul său, Trey, s-a născut în 1992, dintr-o relație anterioară și s-ar putea să vi-l amintiți din videoclipul lui Will, Just Two of us. Will recunoaște că nu i-a dat totul lui Trey care a crescut pentru că a întemeiat o altă familie și în prezent lucrează la repararea relației lor. Aceste regrete reprezintă o influență asupra efortului depus de Will pentru a rămâne aproape de Jaden.

Relația lui Will Smith cu Jaden
Trey, fiul cel mare al lui Will Smith

Relația lui Will Smith cu Jaden, pe scena de la Coachella

Uneori tatălui îi place să demonstreze că încă are talent. Will Smith a surprins fanii festivalului când s-a alăturat lui Jaden, pe scena de la Coachella. Will a urcat pe scenă alături de Jaden pentru piesa Icon și s-a grăbit să ia microfonul și să anunțe mulțimea: „Îl iubesc pe acest om chiar aici”.

Jaden comparat constant cu tatăl lui

Oamenii așteaptă lucruri mari de la Jaden – vorbim aici de genele artistice care se adâncesc în familia sa. Încrederea sa excesivă i-a făcut pe oameni extrem de critici față de el. Făcând lucruri cum ar fi tweet-ul prin care spunea că el este, „viitorul muzicii, fotografiei și filmului” a enervat profesioniștii și fanii care îl apreciază Will pentru atitudinea sa. Jaden ar trebui să ia notițe.

Într-o continuă căutare a creativității

Fiind crescut ca un copil școlit acasă, Jaden putea urmări orice i-ar fi plăcut și Will l-a încurajat. Deci, când Jaden a declarat pentru GQ: „Nu cred că sunt la fel de revoluționar ca Galileo, dar nu cred nici că nu sunt la fel de revoluționar ca Galileo”, probabil Will se aștepta la altceva. Cineva apropiat familiei a declarat pentru The Post: „Jada și Will au crescut ambii copii făcându-i să creadă că sunt genii super creative. Îi tratează astfel, iar copiii cred că și lumea ar trebui să se alinieze. ”

Will apare puțin prea festiv la aniversarea lui Jaden

Jada și-a folosit platforma în emisiunea ei Red Table Talk pentru a-l confrunta pe Will cu privire la cât de mult băuse în ultima vreme, în special după aniversarea lui Jaden de 21 de ani. Will a fost deschis admițând că trebuie să fie mai atent atunci când vine vorba de a da un exemplu lui Jaden și Willow. El a spus: „În timpul vacanței am băut mult în fața copiilor mei, parcă acum sunt un părinte rău”.

Relația lui Will Smith cu Jaden aduce un tribut serialului Cu Prințul din Bel Air

„În vestul Philadelphia, născut și crescut”, tatăl Will nu face un secret din începuturilor carierei sale. Jaden Smith și-a arătat rapid aprecierea față de tată, interpretând melodia tematică a filmului The Fresh Prince of Bel Air la ziua de naștere a lui Will și organizându-i pe toți pentru o reuniune în Philadelphia, locul său natal. Pentru aceeași aniversare de 51 de ani, Jaden a postat pe Instagram: „Te iubesc mai mult decât înțelegi”.

Golul dintre generații este real

Timpurile s-au schimbat, la fel și modul în care se poartă toți părinții. Chiar și vedetele care sunt mândre de relația lor strânsă cu familia vor recunoaște acest lucru. În timpul unui eveniment cu covor roșu, Will a spus: „Ce observ eu este cât de diferită este această generație de generația noastră. Este una dintre cele mai mari lacune din istorie. Tehnologia a creat un spațiu gigantic între generații. Ei cresc într-o lume diferită de cea în care am crescut noi. Deci, sunt ființe umane foarte diferite de mine. „

Familia care mănâncă împreună

Părinților le place să se bucure de o seară în familie cu copiii lor. Când cineva nu reușește să vină la masă (cum ar fi Jaden în acest caz), va fi tachinat și chiar îl va fi fotoshop-at la eveniment. Will a spus pentru Psychology Today despre timpul petrecut împreună: „Nu-ți poți proteja copilul de toate, dar tamponul oferit de o familie iubitoare și de susținerea cu care își acceptă copiii exact așa cum sunt, este cel mai bun lucru pe care îl poți oferi copiilor tăi. „

Un tată mândru și lăudăros

Will este fericit să se laude cu copiii săi, deși aceștia recunosc că uneori îi pune în situații jenante, mai ales atunci când erau adolescenți. Will spune: „Ceea ce fac eu cu copiii mei este că simt că cel mai mare dar pe care îl pot oferi lor este libertatea de a fi cine sunt. [Soția mea] și cu mine suntem foarte serioși în ceea ce privește descoperirea adevăratei lor ființe și încurajarea lor să fii ceea ce sunt pentru că nu poți fi niciodată fericit fiind ceea ce nu ești.”

Seara în familie e ceva foarte serios

Filantropia este mare în familia Smith. Jaden a ales să contracteze camionul I Love You Food pentru a hrăni 8.000 de persoane care trăiesc pe Skid Row, oferindu-le mâncare sănătoasă gratuită. Jaden a ajutat, de asemenea, să aducă apă potabilă în Flint Michigan, oferind un nou sistem de filtrare. Will este conectat la numeroase organizații caritabile, inclusiv: Empowermentul tinerilor, Crucea Roșie și propria lor Fundație pentru familie.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora