Căutare

Share this article

Săptămâna trecută v-am prezentat 10 din cele 20 de filme de neratat în 2018. Iar acum continuăm lista. Începem cu filme programate să aibă premiera în mijlocul verii. Veţi vedea că până la finalul anului vom avea parte de surprize cinematografice distribuţii mari şi sequel-uri pe care le aşteptăm de-o veşnicie (atenţie, data premierei este cea anunţată pentru Statele Unite!) Vizionare plăcută! 

Găsiţi aici primele 10 filme de neratat în 2018

M:I 6 – Mission Impossible (27 iulie)

Franciza „Mission: Impossible” n-avea cum să lipsească de pe această listă. Fiecare dintre regizorii care au realizat  filmele cu acest titlu (de la John Woo la Brad Bird) s-au străduit să creeze entităţi de sine stătătoare, cu acţiuni bine conturate.  Însă regizorul Christopher McQuarrie pare să fie omul potrivit pentru aceste filme de acţiune. Acesta a avut întotdeauna grijă să contureze relaţia dintre personaje şi să asigure o dinamică a filmului. Formula sa pentru „Mission Imposible” poate că este cea mai reuşită. Desigur că este foarte importantă şi colaborarea sa foarte bună cu Tom Cruise, pe care publicul îl place în acest rol. 

The Meg (10 august)

Jason Statham se luptă cu un rechin uriaş. Cred că această propoziţie este destul de puternică ca să atragă fanii în cinematografe. Lui Statham i se alătură în acest film Li Bingbing, Ruby Rose şi Rainn Wilson. Producătorii se gândiseră mai întâi la Eli Roth ca regizor al acestei pelicule, însă Jon Turteltaub a părut o variantă mai bună. Dacă v-a plăcut „National Treasure”, atunci ar trebui să aveţi încredere în capacitatea sa de a transforma acest film într-unul de aventură.

Venom (5 octombrie)

Când faci un film bazat pe un personaj ca Eddie Brock, trebuie să te asiguri că un actor puternic va juca acest rol. Noi credem că Tom Hardy este exact ceea ce trebuie pentru a aduce profunzime acestui personaj (în plus, Hardy este un actor foarte îndrăgit în ultima vreme). Din distribuţie mai fac parte Michelle Williams şi Riz Ahmed, pe care suntem curioşi să îi vedem în acţiune. 

Povestea lui Eddie Brock are nişte elemente asemănătoare ideii de Jekyll & Hyde, aşa că va fi foarte palpitant să îl vedem pe Hardy oscilând între cele două extreme. S-ar putea să îi iasă foarte bine acest rol negativ! El aşa ne promite.

First Man (12 octombrie)

Damien Chazelle, regizorul care a luat Oscarul pentru „La La Land” anul trecut filmează deja o nouă producţie care îl are în rol principal pe Ryan Gosling. Celebrul actor îmbracă haina de astronaut şi îl va interpreta pe Neil Armstrong, cel care a păşit prima dată pe lună, după zborul cu Apollo 11.

Josh Singer, scenarist care a primit Oscarul pentru „Spotlight” este cel care semnează această adaptare a cărţii lui James R. Hansen. Însă Chazelle, Gosling şi actriţa Claire Foy (care o joacă pe soţia lui Armstrong) sunt şi ei implicaţi în adaptarea scenariului. Din distribuţie mai fac parte Corey (în rolul colegului lui Armstrong, Buzz Aldrin) şi Kyle Chandler. 

The Girl In The Spider’s Web (19 octombrie)

Anul acesta avem parte de multe continuări ale filmelor care au făcut vâlvă în lumea cinematografiei. E rândul producţiei „The Girl with the Dragon Tattoo” să revină pe ecrane, cu un nou chip. în noul film „The Girl In The Spider’s Web” o vom vedea în rol principal pe Claire Foy, în locul lui Rooney Mara. Actriţa e pe val, după ce a captat atenţia publicului şi a criticilor în seria „The Crown”. Ne aşteptăm la o interpretare convingătoare!

Mowgli (19 octombrie)

N-avea cum să lipsească din această listă o producţie care (în mod cert) ne va aduce tuturor zâmbetul pe buze. Regizorul Andy Serkis propune o producţie non-Disney a cărţii lui Rudyard Kipling. „Mowgli” se bucură de o distribuţie impresionantă, reunind actori printre care se numără Matthew Rhys şi Freida Pinto, Christian Bale, Benedict Cumberbatch, Tom Hollander şi Cate Blanchett. Regizorul şi-a făcut un nume ca realizator de filme in motion-capture. Abia aşteptăm să vedem cum spune povestea băiatului crescut în junglă. 

X-Men: Dark Phoenix (2 noiembrie)

Una dintre cele mai memorabile fire epice din lumea pasionaţilor de comics are o nouă şansă de a fi ecranizată pentru marele ecran. O vom vedea pe Sophie Turner (Sansa din Game of Thrones) în rolul lui Jean Grey. Atunci când echipa porneşte spaţiu, Jean descoperă că puterile sale sunt mai mari în urma unui accident. Personajul lui Sophie Turner atrage atenţia unui alt personaj (nenumit încă, interpretat de Jessica Chastain), care crede că Jean este The Poenix, una dintre cele mai temute fiinţe din univers. Filmul regizorului Simon Kinberg are o distribuţie cu nume mari, aşa că ne aşteptăm ca balanţa să încline mai mult în favoarea personajelor şi să nu mizeze foarte mult pe efectele speciale. 

Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald (16 noiembrie)

Lumea fantastică a lui J.K. Rowling se reîntoarce pe ecrane. Ne vom bucura de o nouă porţie de magie şi vrăjitorie care se întâmplă (din punctul de vedere al desfăşurării acţiunii) înainte de epoca lui Harry Potter. Regizorul David Yates adaptează pentru marele ecran scenariul lui Rowling, şi credem că va avea un la fel de mare succes ca „Fantastic Beasts and Where to Find Them”. Îl vom vedea pe Jude Law jucând rolul lui Albus Dumbledore când era tânăr şi pe Johnny Depp în rolul lui Gellert Grindelwald. Perechea Eddie Redmayne – Dan Fogler ne va vrăji şi la propriu şi la figurat, suntem convinşi! 

Widows (16 noiembrie)

Steve McQueen, regizorul „12 Years a Slave” şi „Shame”, face pereche cu scenaristul Gillian Flynn („Gone Girl”) pentru o poveste despre un jaf ratat în care hoţii sunt ucişi. Însă văduvele acestora decid să ducă la capăt „idealul” soţilor lor. Producţia îi reuneşte pe Viola Davis, Daniel Kaluuya, Liam Neeson, Carrie Coon, Robert Duvall şi André Holland, aşa că nu ne temem deloc pentru rezultatul final, mai ales că McQueen are abilitatea de a aduce filmelor sale o dimensiune psihologică puternică. 

Mary Poppins Returns (25 decembrie)

Daaaa, Mary Poppins se întoarce la timp pentru a ne bucura zilele de Crăciun în 2018. Noua producţie Disney promite o nouă porţie de cântece şi dans sub conducerea lui Lin-Manuel Miranda. Filmul, gândit într-o epocă ulterioară filmului din 1964, cu Julie Andrews şi Dick Van Dyke, ne-o va aduce pe minunata Mary Poppins, întruchipată de Emily Blunt. Magica dădacă se întoarce pe străzile Londrei după ce familia lui Michael (Ben Whishaw) trece printr-o adevărată tragedie.

Este a doua apariţie a actriţei Emily Blunt într-un musical (după celebrul „Chicago”), aşa că nu ne îndoim de abilităţile sale muzicale. O vom vedea alături de Meryl Streep, Emily Mortimer, Colin Firth, Angela Lansbury şi însuşi Van Dyke (după 54 de ani de la primul Mary Poppins!). Va fi un film supercalifragilistic – numai bun să încheiem cu stil anul 2018!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO