Căutare

Share this article

Unde le-a prins sfârşitul de an pe câteva dintre vedetele noastre? Am aflat chiar de la ele. Roxana Ciuhulescu, Laura Cosoi, Adela Popescu şi Dana Rogoz au optat pentru câteva zile cu vreme caldă, plajă şi soare.

Roxana Ciuhulescu a spus DA în Thailanda

Anul 2018 a venit cu o cerere în căsătorie pentru Roxana Ciuhulescu. Se pare că vedeta a fost cerută de partenerul său, Silviu Bulugioiu. Roxana trăieşte cele mai frumoase momente din viaţa sa într-o locaţie exotică- Phangnga, Thailanda.

Laura Cosoi a anunţat că va fi mamă, din Seychelles

Laura Cosoi a sărbătorit cei 36 de ani de viaţă în Kempinski, Seychelles. Mai mult, modelul a anunţat de peste mări şi ţări venirea pe lume a primul său copil. Dragilor, nu am primit niciodată atât de multe mesaje emoţionante . Vă mulţumim din suflet că vă gândiţi la noi şi că ne acoperiţi cu grijă şi energia voastră bună! Suntem copleşiţi şi fericiţi! Mulţumim. ♥️ #family #momtobe#parents #birthdaygirl, a scris Laura Cosoi pe pagina sa de Facebook.

Adela Popescu a optat pentru Dubai şi Mauritius

Anul acesta, vedeta PRO TV a ales să-şi petreacă sfârşitul de an în Ţările Calde. Adela Popescu şi Radu Vâlcan au petrecut câteva zile în exotismul Emiratului, vizitând Miracle Garden, Dubai Marina, savurând o cină romantică pe plajă şi delectându-se pe promenade. De acolo, cuplul a călătorit în Mauritius, unde au avut parte de momente frumoase, soare, plajă şi peisaje de vis.

Dana Rogoz, Dubai şi Vietnam

Dana Rogoz a petrecut de curând câteva zile în Dubai, alături de buna sa prietenă, Adela Popescu. De acolo, Dana şi familia ei şi-au continuat călătoria în Vietnam. „E prima oară când reuşim să petrecem vacanţa împreună, de când suntem mame. Acum luam cina împreună, totuşi 6, în Dubai. Perfecţiune!”, a scris Dana Rogoz pe contul ei de socializare, alături de o fotografie a sa cu Adela în Dubai.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO