fbpx

Căutare

Share this article

Ingerii si spiritele ne contacteaza prin diverse metode, ca de exemplu repetarea unui anumit cantec cu mesajul ce trebuie auzit, sau citirea unui anume pasaj dintr-o carte, ziar etc., sau repetarea unor anumite cifre cand te uiti la ceas. Un exemplu in acest sens este 22:22.

22:22 si Ingerii pazitori

Mesajul trimis de ingerii pazitori prin aceasta succesiune este ca faci lucruri marete. Ai rabdarea si smerenia necesare, dar in acest moment iti lipseste recunostinta. Perseverenta ta iti va permite sa devii un adevarat model de urmat in domeniul tau. Vei impune respect prin determinarea ta si prin etica de munca.

Este de netagaduit faptul ca ai un simt al scopului, indiferent ca vorbim despre capitolul familie sau capitolul cariera. Iti onorezi intotdeauna angajamentele, dar ingerii pazitori iti transmit prin acest mesaj ca ar trebui sa asculti si ideile si parerile celorlalti. Ai tendinta sa crezi ca tu le stii cel mai bine pe toate si nu e chiar asa.

Citeste si: Numerologie: Afla in ce an iti va merge cel mai bine

Interpretare angelica

Ingerul corespunzator intervalului orar 22:20-22:40, care cuprinde deci si 22:22 este ingerul fertilitatii. El iti aduce idei bune, care vor genera venituri substantiale. Este, de asemenea, momentul prielnic pentru conceperea unui copil. 

Interpretare numerologica

In numerologie, valoarea intregului 22:22 este 44, numar maestro care sugereaza ca ar trebui sa te concentrezi mai mult pe punctele tale forte si mai putin pe slabiciuni. Te va ajuta sa iti mentii relatiile stabile, indiferent ca vorbim despre relatii amoroase sau parteneriate profesionale.

Ai abilitatea de a crea lucruri marete si iti pastrezi eficacitatea chiar si atunci cand mediul inconjurator nu este cel mai propice. Ai ambitii mari, iar combinatia 22:22 vine sa-ti arate ca nu trebuie sa sacrifi anumite zone din viata ta in favoarea altora. Gaseste-ti echilibrul!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO