25 de ani de Horia Brenciu - LIFE.ro

Căutare

Share this article

În această iarnă, Horia Brenciu aniversează 25 de ani de carieră printr-un concert extraordinar, pe 7, 8 şi 9 decembrie, la Sala Palatului.

Când mă gândesc la viaţa mea şi la tot ce mi s-a-ntâmplat în 25 de ani, ştiu că sunt cel mai norocos om din lume. Şi totuşi, sunt doar primii 25…”, spune Horia Brenciu, referindu-se la tot ceea ce au însemnat pentru el cei 25 de ani de carieră:  7 ani la TVR, 6 ani la Antena 1, 5 ani la ProTV şi 2 ani la Naţional TV, dar şi multe turnee şi concerte în Bucureşti şi în ţară. Printre proiectele sale de succes se numără: Robingo, Neatza, Om sărac, om bogat, Vocea României, X Factor, albumele: „35”, „37”, „40+”, dar şi numeroase spectacole pe scenele din ţară şi străinătate.

Şi-au fost emisiuni de televiziune, de radio sau filme. Au fost concerte, turnee, întâlniri sau lansări. Şi-au fost zâmbete, lacrimi sau dezamăgiri. Şi-au fost toate ce pot exista într-o viaţă de om şi încă multe altele”, trece în revistă Horia Brenciu. Iar toate acestea merită sărbătorite! Artistul pregăteşte un concert extraordinar la Sala Palatului pe 7,8 şi 9 decembrie prin care sărbătoreşte 25 de ani de carieră, traduşi în mii de ore de repetiţii şi de momente live, mii de ore de muzică şi entertainment de cea mai bună calitate. „Şi-au fost toate ce pot exista într-o viaţă şi multe altele”, rememorează artistul, bucuros că a simţit mereu publicul de partea sa. Celor care i-au fost mereu alături li s-au adăugat an de an oameni noi pe care artistul şi-a dorit să-i răsplătească din plin cu muzică bună şi momente îndelung pregătite. „Şi noi… am rămas împreună! Eu şi voi, cei care mă urmăriţi acum!”, spune Horia cu satisfacţie şi mulţumire.

Artistul lucrează încă de anul trecut la spectacolele din 7, 8 şi 9 decembrie care vor sărbători anul acesta cei 25 de ani de carieră, din dorinţa de a le oferi fanilor săi momente de neuitat. „Familia mea sunt cei de acasă, orchestra mea şi voi, cei care ne urmăriţi”, mărturiseşte Horia Brenciu emoţionat, adăugând că nu poate separa aceste lucruri. „Toate îmi dau energie, putere şi de la fiecare în parte am învăţat să fiu mai bun”. Cu toate acestea, Horia nu ştie încă dacă va folosi fum, laser sau lumini speciale, nu ştie încă ce melodii vor rămâne pentru spectacolul final, nu are idee ce o să îmbrace, dar ştie sigur că va face tot posibilul pentru a transforma serile de concert  în ceva memorabil.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO