3 moduri de a purta nuanța anului - Very Pery - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Anul 2022 a fost unul plin de surprize în materie de tendințele prezentate de specialiști. În ceea ce privește alegerea culorilor acestui an, au fost analizate atent o mulțime de trenduri cu influențe cromatice. Printre acestea se numără industria de divertisment și a filmelor, colecții de artă, modă, design sau destinații de călătorie populare. Aceste culori atent alese influențează an de an dezvoltarea produselor, ambalajul grafic, dar și design-ul acestora. În cele mai multe cazuri, decizia de cumpărare poate fi îndrumată de aceste tendințe, având o importanță deosebită în percepția cumpărătorilor.

Acum că am aflat cum se alege această culoare, ești pregătit să o descoperi? Culoarea anului 2022 se numește Very Pery și este o combinație magică dintre o nuanță de albastru cu tente de roșu violet. Această culoare dorește să schimbe percepția și viziunea asupra familiei de nuanțe de albastru, afișând o atitudine veselă și jucăușă. De asemenea, Very Pery sau Albastru saschiu are o prezență dinamică care încurajează creativitatea și imaginația în timp ce te motivează să ai curajul să depășești orice obstacol.

Dacă această culoare devine în cateva clipe preferata ta, află ce spune despre tine! Ești o persoană curioasă din fire, curajoasă, îndrăzneață și care încearcă să trăiască cu cât mai puține griji. De asemenea, spiritul tău este foarte creativ, nu te sperie schimbările și îmbrățișezi rapid noile oportunități care apar în viața ta. Te regăsești?

Descoperă în continuare 3 moduri prin care poți purta nuanța anului 2022!

  1. Ținute complete și accesorii – În ceea ce privește ținutele, culoarea Very Pery poate fi o alegere spectaculoasă indiferent că alegi un sacou elegant, o bluză sau un top casual, o pereche de pantaloni evazați, o fustă scurtă sau o rochie vaporoasă. Ce alte culori poți combina în ținuta ta? Poți opta pentru culori pastelate precum galben pal, alb lăptos, verde fistic sau turquoise. Accesoriile de această culoare pot fi o necesitate anul acesta, transformând orice ținută simplă, într-una remarcabilă. 
  1. Make-up și Unghii – Dacă îți dorești ceva puțin mai strident, care să îți pună în evidență culoarea ochilor, poți alege un tip de machiaj monocrom. La capitolul unghii, poți încerca o combinație de culori pastel compusă din portocaliu piersică, galben pal și verde mentă. De asemenea, poți opta și pentru o manichiură Very Pery dar cu unghia inelarului pictată cu un glitter mai deschis. 
  1. Păr – În materie de culoare a părului, poți alege o vopsea violet. Dacă nu ai mai încercat până acum culori atât de îndrăznețe, poți prefera nuanțe de Very Pery cu intensitate diferită. Astfel, vei regăsi nuanțe mai cuminți, respectiv mai deschise la culoare sau mai curajoase, având un pigment mult mai intens.

Cum vei alege să porți culoarea anului 2022? Nu uita un lucru esențial! Poart-o cu multă încredere în fiecare zi!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO