3 nuanțe îndrăznețe de păr pentru vara aceasta - LIFE.ro
Mergi la conținut

3 nuanțe îndrăznețe de păr pentru vara aceasta

Nuanțe subtile de mov sau de bold strălucitor: care sunt cele 3 nuanțe îndrăznețe de păr pentru vara aceasta?
Share this article

Vara 2022 este aici cu noi, așa că meriți să-ți prezentăm un TOP 3 al celor mai îndrăznețe nuanțe de păr pe care trebuie să le iei în considerare în acest sezon fierbinte. De la look-uri în nuanțe calde și șuvițe strălucitoare la culori extravagante, care captează privirile tuturor, specialiștii anunță că această vară este una a celor mai nebunești culori, care evidențiază o femeie cosmopolită, puternică și cu un simț estetic bine dezvoltat. 

1. Nuanțe subtile de mov

Părul vopsit în nuanța superbă a florilor de lavandă se numără printre noutățile preferate ale sezonului cald 2022. Poți opta pentru o vopsea de păr mov puternică, ce îți va aminti de mijlocul anilor ‘90 sau pentru nuanțe delicate de lila ce se potrivesc foarte bine blondelor care vor o schimbare de look spectaculoasă. Totodată, culoarea murelor pe un păr închis este foarte ușor de întreținut și îți va oferi un vibe cu totul aparte. 

Această tendință mizează pe strălucire și reflexe de mov care avantajează aspectul fizic și te plasează în lumina reflectoarelor. Experimentează violetul fără niciun regret!

2. Nuanțe de blond strălucitor

Blondul a rămas și va rămâne un must-have în materie de culoare și hairstyling, datorită farmecului său capabil să pună în valoare orice chip. Există două tehnici la care mai marii experți ai acestui domeniu apelează destul de des și anume: shatush și balayage. 

Balayage-ul este o procedură care implică diferite tonuri de lumină și umbră pentru a crea mai multe dimensiuni de culoare pe toată lungimea părului. Astfel poți să-i uimești pe cei din jurul tău într-un mod natural, fără linii evidente sau dure. Un păr blond amestecat cu nuanțe de castaniu îți va aduce nenumărate complimente. 

Pe de altă parte, shatush sau metoda “sărutul soarelui” creează o tranziție lină a nuanțelor de la întuneric la lumină de la mijlocul părului. Printre vedetele care preferă această metodă de colorare blândă se numără Jennifer Lopez, Jennifer Aniston și Cameron Diaz. 

Nuanțele de blond strălucitor sunt atât de versatile, încât se pot modifica conform preferințelor tale. Efectul final: echilibru și intensitate în același timp!

3. Nuanțe de migdale crude

Dacă vrei să-ți revitalizezi părul castaniu, atunci optează pentru un maro nici prea cald, nici prea rece. Acesta completează frumos ochii întunecați și arată bine în orice mod în care îl aranjezi. 

Optează pentru nuanțe de arămiu intens sau șaten reggae, care dau un accent suplimentar trăsăturilor tale frumoase. În plus, îți poți încadra fața cu niște bucle foarte bine definite sau niște șuvițe cât mai apropiate de nuanța actuală a părului pentru un efect cât mai natural.

Noile tendințe sărutate de soare ale verii 2022 sunt pur și simplu irezistibile! Încearcă să-ți condimentezi look-ul cu una dintre culorile recomandate mai sus și fii sigură că prezența ta va fi una demnă de admirat în orice circumstanță. Tu pentru ce vopsea de păr ai opta? 

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora