fbpx

Căutare

Share this article

4ideas este o agenţie digitală de brand înfiinţată de doi tineri antreprenori din Ploieşti, Bogdan Nicoară şi Mihai Crăciun, în anul 2009, cu peste 240 de proiecte pentru 180 de clienţi.

Bogdan Nicoară este co-fondator şi CEO al agenţiei 4ideas cu peste 15 ani de experienţă în marketing, 8 ani în management şi 7 ani în dezvoltarea de proiecte pentru mediul digital.

Mihai Crăciun este co-fondator şi CTO al agenţiei 4ideas. Şi-a început cariera acum 10 ani, ca Technical Support Engineer,şi are experienţă de peste 8 ani în web development, digital marketing strategy şi project management.

Despre primii paşi în zona de business Bogdan Nicoară spune că agenţia digitală a avut un traseu marcat de flexibilitate. „Fiind jucători într-un domeniu extrem de agil, a fost dificil sa ne ţinem de un plan fix şi am ales să ne adaptăm pe parcurs. Au existat multe oportunităţi de-a lungul timpului. Dar de un an şi jumătate am stabilit o direcţie strategică de business development, iar rezultatele ei se văd deja.”

Proiectele 4ideas se concentrează spre companii mari şi foarte mari, cu planuri de investiţie consistente în zona de digital: „Fiecare an de activitate a adus dublare pentru firmă atât la nivelul cifrei de afaceri, cât şi la nivelul clienţilor şi proiectelor. Acest lucru se datorează şi faptului că nu ne-a fost frică să ne prezentăm în faţa unor jucători mari cu soluţiile cele mai bune pe care le-am putut livra şi acestea au funcţionat. Mulţi ne-au rămas clienţii pe termen lung şi parteneriatul cu ei ne ajută să fim în continuă creştere. Activăm pe o piaţă puternic concurenţială, unde se duc adevărate lupte între agenţii. Însă noi suntem adepţii competiţiei colaborative şi credem în puterea parteneriatelor în mediul online”, spune Bogdan Nicoară.

„Ca mod de lucru general, challenge-uim brief-ul clientului până ajungem la adevăratele obiective de business, le transformăm apoi în obiective de marketing, digital dar şi tradiţional la nevoie şi, în final, dezvoltăm produse digitale şi acţiuni de comunicare şi promovare prin care aducem clienţii cât mai aproape de aceste obiective”.

Dezvoltarea dinamică a companiei este susţinută în mare parte de specialiştii care compun echipa 4ideas si de know-how-ul lor. Compania şi-a triplat echipa comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, de la 7 la 20 persoane, iar până la sfârşitul anului, conform planului, vor ajunge la 25.

„Realizând ca nu putem creşte atât de repede fără să ne asumăm şi un risc semnificativ al problemelor de coeziune a echipei, am început să colaboram cu un happiness consultant: un specialist în psihologie si training care să ţină echipa închegată în timp ce noi toţi muncim, să facă, practic, managementul fericirii. Şi funcţionează”, explică Bogdan Nicoară vorbind despre importanţa atmosferei din cadrul unei companii.

Citiţi articolul integral pe profit.ro

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO