fbpx

Căutare

Share this article

Toamna aceasta vine cu multe surprize pentru iubitorii de muzică, toate împachetate frumos în concerte la care nimeni nu are voie să stea pe loc. Rock, jazz, disco, funk, latino sunt genuri muzicale care-şi vor exercita forţa în starea lor pură sau în combinaţii neaşteptate. Tu nu trebuie decât să fii acolo pentru a te încărca cu energia lor sepcială.

The Dire Straits Legacy
Un fan adevărat ar spune că fără Mark Knopfler nu mai poate exista nimic din muzica Dire Straits, însă cei care iubesc muzica acestei formaţii nu au cum să lipsească de la concertul pe care Alan Clark, Phil Palmer, Danny Cummings şi Mel Collins (membrii originali) îl vor susţine la Sala Palatului din Bucureşti pe 15 octombrie. Concertul se numeşte “The Dire Straits Legacy” iar din el nu vor lipsi hiturile care au legănat generaţii întregi de iubitori ai rock-ului: “Sultans of Swing”, “Money for Nothing”, “Romeo and Juliet”. Biletele pot fi procurate de pe eventim.ro la preţuri cuprinse între 90 şi 345 lei.

BONEY M.
Unul din reperele de referinţă ale muzicii disco, ale căror hituri se aud şi astăzi la radio şi în cluburi (multe dintre ele în variantă remixată), BONEY M. vine în România pe 28 octombrie pentru un concert la Sala Palatului din Bucureşti. Din păcate, fără Bobby Farrell, care s-a stins din viaţă în 2010. “Rivers of Babylon“, ”Rasputin”, “Brown Girl in the Ring”, “I’m Born Again”, “Bahama Mama” şi multe altele vor fi interpretate de ceilalţi membri ai trupei, Marca Barrett, Liz Mitchell, Maizie Williams, alături de duo-ul Ottawan, cunoscut pentru „Hands Up (Give Me Your Heart)” şi ”Crazy music”. Biletele pot fi achiziţionate de pe eventim.ro la preţuri cuprinse între 50 şi 200 lei.

The Cat Empire
Australienii de la The Cat Empire îşi vor aduce şi ei muzica colorată în ska, jazz, funk, rock, laino şi reggae la Arenele Romane, pe 31 octombrie. Aceştia îşi vor promova cel mai nou album, „Rising With The Sun”, pe care Rolling Stone Australia l-a descris ca fiind ”o sărbătoare exuberantă fără frontiere”. La concertele lor nimeni nu stă pe loc, aşa că pregăteşte-te pentru o distracţie de zile mari! Biletele pot fi găsite pe eventim.ro, la preţuri cuprinse între 85 şi 115 lei.

Al Di Meola
Despre emoţiile pe care le trezeşte muzica lui Al Di Meola, chitaristul american care îmbină ca nimeni altul jazz-ul cu wold music, s-a scris mult. Tehnica lui specială, profunzimea muzicală, lirismul lui provocator, armonia sofisticată au sedus publicul încă de la începuturile carierei lui, din anii 80. Al Di Meola (care a colaborat de-a lungul vremii cu nume mari precum Santana, Stevie Wonder, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Frank Zappa) revine în România pe 27 noiembrie pentru a-şi promova cel mai nou material discografic, „Opus”. Biletele pentru concertul lui de la Sala Palatului din Bucureşti pot fi procurate de pe eventim.ro, la preţuri cuprinse între 99 şi 299 lei.

Mamma Mia!
Musicalul „Mamma Mia!”, creat pe baza cântecelelor compuse de Benny Anderson şi Bjorn Ulvaeus (foşti membri ai formaţiei ABBA), a fost un fenomen încă de la lansarea în 1999, la Londra. Acum, românii au parte de co-producţie sloveno-română, a cărei premiară a avut loc în luna mai dar care, datorită succesului, va mai avea reprezentaţii şi pe 22 şi 23 septembrie, La Sala Palatului din Bucureşti. Aşa că nu rataţi această poveste muzicală superbă despre tânăra visătoare Sophie, care încearcă să descopere cine e adevăratul ei tată! Îi veţi vedea interpretând pe Loredana, Cornel Ilie, Horia Brenciu, Adrian Nour, Anca Ţurcaşiu etc. Biletele pot fi achiziţionate de pe infomusic.ro la preţuri cuprinse între 130 şi 310 lei.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO