fbpx

Căutare

Share this article

#FanaMea este cea de-a 9-a piesă din cariera solo a lui Randi. Artistul s-a lansat alături de trupa Morandi, în 2004, şi este unul dintre cei mai longevivi artişti de pe piaţa muzicală românească. La 10 ani de la lansarea trupei care l-a consacrat, Randi şi-a început şi cariera solo. În 2014 artistul a lansat primul single în limba română: „Prietena ta”, piesă care a devenit rapid No. 1 în majoritatea topurilor muzicale, iar de atunci a continuat să lanseze hit după hit.

Fana mea este o poveste de iubire pierdută, cu promisiuni fără final. Ea îi iubea notele, nu sufletul, voia muzica, nu inima şi atunci când notele lui nu au mai sunat ca la început, ea a plecat. Toţi ne dorim alături pe cineva care să ne iubească necondiţionat, şi la bine şi la rău, iar #FanaMea vorbeşte despre asta”, explică Randi mesajul noii sale piese.

1. Randi a compus piesa în 3 zile şi a fost inspirat să scrie #FanaMea de un comentariu de pe YouTube.

2. A filmat videoclipul în Chişinău, iar filmarea a durat aproximativ 20 de ore.

3. Cu ocazia acestei filmări, Randi a găsit #OchiiAiaVerzi despre care tot cânta cu un an în urmă. „Posesoarea” lor este Dorina, protagonista clipului #FanaMea.

4. Cu ocazia filmării, Randi a avut ocazia să vorbească în rusă. Artistul a vizitat Chişinăul şi Rusia de nenumărate ori, şi a învăţat câteva cuvinte în limba rusă. El a demonstrat ceea ce ştie unei prezentatoare de la o televiziune din Moldova, care venise pe set să îi ia un interviu.

 

5. Tot în Chişinău, la filmările pentru #FanaMea, Randi a primit pentru prima oară în viaţa lui un mărţişor. În Republica Moldova se obişnuieşte ca şi femeile să ofere mărţişoare bărbaţilor.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO