+50 și arată la fel de bine. Vedete care au îmbătrânit frumos - LIFE.ro
Mergi la conținut

Expresia „vârsta e doar un număr” pare să fie bine argumentată de fotografiile câtorva dintre acele vedete de la Hollywood care au îmbătrânit frumos și care, deși trecute bine de vârsta de 50 ani, arată la fel de bine ca în tinerețe.

Iată o listă cu 13 de vedete care au îmbătrânit frumos și pentru care 50 este chiar doar un număr.

Jared Leto

Starul din filmul House of Gucci a sărbătorit marele 50, pe 26 decembrie, marcând acest eveniment printr-o fotografie, fără cămașă,  ce i-a pus în evidență abdomenul strălucitor.

„Mulțumesc pentru toate urările de ziua de naștere!” Leto le-a scris celor 14,4 milioane de urmăritori ai săi de pe Twitter și Instagram. Abia așteptăm să-l revedem pe ecran, în cea mai nouă producție Marvel, Morbius.

Vedete care au îmbătrânit frumos

Vedete care au îmbătrânit frumos: Jason Priestley

Frumosul din serialul adolescenței noastre, Beverly Hills 90210 va trăi mereu în inimile noastre ca Brandon Walsh și, din fericire, s-a întors la Fox pentru a ne fura inimile încă o dată. Actorul, care a împlinit 50 de ani pe 28 august 2019, joacă o versiune dramatizată a lui, alături de restul distribuției originale, într-un reboot al serialului ce se anunță de mare succes.

Vedete care au îmbătrânit frumos

Matthew Perry

Simpaticul din Friends și-a marcat aniversarea de 50 de ani pe 19 august 2019, la un an după ce a suferit de o perforație gastro-intestinală, care l-a lăsat țintuit la pat luni de zile. Cu toate acestea, actorul nu și-a pierdut niciodată simțul umorului și a scris pe Twitter: „Din prieteni din LEGO Friends, cred că puteți vedea clar că Chandler este cel mai atrăgător” și „Dragi tineri de 23 de ani, arătați cu toții grozavi. Coborâți de pe banda de alergare”. „Într-o notă fără legătură, mi-ar plăcea foarte mult să arăt ca Bradley Cooper . Mulțumesc mult”.

Vedete care au îmbătrânit frumos

Vedete care au îmbătrânit frumos: Sandra Bullock

Sandra Bullock a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume din 2015, de către publicația PEOPLE, când a împlinit vârsta de 50 de ani. Acum are 57 de ani și este vedeta uimitoare care îmbătrânește frumos pentru că „o fac în propriile mele condiții”.

Vedete care au îmbătrânit frumos

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a demonstrat în repetate rânduri că este chiar Jenny from the Block. Nu crezi? Privește ce abdomen are. Și a sărbătorit aniversarea de 50 de ani în iulie 2019.

Vedete care au îmbătrânit frumos

Vedete care au îmbătrânit frumos: Naomi Watts

Dacă mi-ar fi spus cineva, nu aș fi crezut nici într-o mie de ani. Am verificat și e adevărat că Naomi Watts e trecută de 50 de ani. Ba chiar a povestit într-un interviu că și-a sărbătorit ziua de naștere în Maroc, la o plimbare pe cămilă.

Vedete care au îmbătrânit frumos

Nicole Kidman

Are 54 de ani și personal, mi se pare una dintre cele mai sexy femei în viață. Cum se menține? A declarat deunăzi că folosește o cremă foarte ieftină, ce se găsește în toate magazinele și costă numai 25 de dolari.

Vedete care au îmbătrânit frumos

Vedete care au îmbătrânit frumos: Jennifer Aniston

Aniston a împlinit 50 de ani pe 11 februarie 2019 și, cu câțiva ani înainte, ea declara că „înțelege că vârsta este oarecum minunată. Există această presiune la Hollywood pentru a fi fără vârstă”, a spus ea. „Cred că am fost martor să văd femei încercând să rămână fără vârstă cu ceea ce își fac singure. Sunt recunoscătoare că învăț din greșelile lor, pentru că nu îmi injectez mizerie în față… Încearcă să oprească ceasul și tot ce poți vedea este o persoană nesigură care nu se lasă să îmbătrânească.”

Vedete care au îmbătrânit frumos

Will Smith

Will a împlinit 50 de ani pe 25 septembrie 2018, dar pare același puști din Prințul din Bel-Air. Și ca să demonstreze că vârsta e doar un număr, a sărbătorit făcând bungee jumping deasupra Marelui Canion, live, transmițând imagini streeming.

Vedete care au îmbătrânit frumos

Vedete care au îmbătrânit frumos: Sharon Stone

Sfatul ei pentru păstrarea strălucirii tinereții? Hidratarea! Vedeta în vârstă de 63 de ani a declarat pentru People că își aplică crema Avon zi și noapte, încă de când era tânără. Despre îmbătrânire în general, ea a spus: „Cred că îmbătrânirea este un lucru grozav și suntem norocoși când ajungem să o facem pentru că, în special în generația noastră, am pierdut atât de mulți oameni din cauza atât de multor lucruri diferite”.

Vedete care au îmbătrânit frumos

Julianne Moore

Știu ce am zis despre Nicole Kidman, dar parca Julianne More o întrece. Are 61 de ani și arată impecabil. Ca să nu mai vorbim de talentul ei. Într-un interviu a mărturisit că secretul ei este să se protejeze de soare. Spunea că sunt zile când poartă tricouri cu mânecă lungă, chiar dacă nu e foarte sexy, dar așa își protejează pielea.

Vedete care au îmbătrânit frumos

Vedete care au îmbătrânit frumos: Denzel Washington

Starul din Magnificent Seven este încă un erou de acțiune pe ecran chiar dacă este trecut de 60 de ani. Nu vă așteptați să încetinească ritmul: cel mai recent a apărut în The Little Things, din 2021 și dacă nu crezi, îl poți urmări pe Netflix. Timpul pare că nu trece deloc peste el.

Vedete care au îmbătrânit frumos

Brad Pitt

Actorul din The Benjamin Button pare să fie chiar Benjamin Button în viața reală. Are 59 de ani și parcă nici în tinerețe nu a arătat atât de bine. Orice rid, orice urmă lăsată de timp pare că strălucește pe fața lui. Ca să nu mai vorbim de corp.

Vedete care au îmbătrânit frumos

Fotografiile din acest material ne-au fost furnizate de Depositphotos.com

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora