Căutare

Share this article

Distracţia se poate trăi, nu doar în întunecimea unui bar de subsol, unde misterul poate fi la el acasă. Ci şi pe acoperişul unei clădiri, cu cerul deasupra capului şi vântul atingându-ţi uşor umerii. Barurile de pe acoperişuri nu sunt doar pentru romantici, ci pentru toţi aceia care vor să trăiască o experienţă mai aparte, din care să facă parte şi natura. În toate se mănâncă bine, se servesc cocteiluri spectaculoase şi se ascultă muzică bună. Dacă ajungeţi în această vară la Londra, încercaţi unul din localurile sugerate mai jos! Cu siguranţă, nu veţi regreta.

Foto: omearalondon.com

Terasa Omeara. Gândit ca o oază în inima Londrei, acest bar accesibil în orice sezon este o adevărată bijuterie la înălţime. Decorat cu flori, lampiaone şi mobilier comod, acesta asigură privelişti uimitoare cu Catedrala Southwark şi The Shard, fiind una din terasele de acoperiş preferate de londonezi şi de turiştii de pretutindeni.

Foto: aviarylondon.com

Aviary este un elegant bar şi restaurant pe acoperiş, undeva în Piaţa Finsbury (la doar o scurtă plimbare de Old Street şi Moorgate), unde mulţi preferă să meargă după orele de serviciu. Panorama este absolut spectaculoasă, mâncarea delicioasă iar mobilierul modern îmbie la relaxare.

Foto: twitter.com/busseybar

Bussey Bar este cunoscut mai ales pentru cinematograful său (Rooftop Film Club), care adună un număr impresionant de cinefili, dar şi pentru petrecerile estivale. ”Un loc atât de frumos în care să te aflii atunci când răsare soarele”, scrie un turist pe tripadvisor.com.

Foto: queenofhoxton.com

Queen of Hoxton este unul din barurile preferate pentru petrecerile nocturne, spaţiul de pe acoperiş fiind adaptat tematic fiecărui anotimp. Tema din această vară este, spre exemplu, o viziune distopiană cu Las Vegas.

Foto: theculpeper.com

Culpeper Roof Garden este un loc idilic aflat pe acoperişul restauratului Culpeper. Faptul că aici se cultivă legume şi se fac murături folosite apoi în meniurile restaurantului amplifică interesul celor care vin aici. Cocteilurile sunt de o calitate reală, aceastea fiin preparate din ierburile crescute aici.

Foto: radiorooftop.com

Radio Rooftop Bar este unul din cele mai solicitate baruri de pe acoperişurile londoneze. Popularitatea lui este asigurată, în primul rând, de cocktail-uri de lux şi de preiveliştile la 360 de grade ale oraşului. Este situat la etajul 10 al hotelului ME London, cu vederi impresionante
asupra râului Tamisa şi a orizontului Londrei.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO