fbpx

Căutare

Share this article

Noaptea dintre ani este una specială, fie că ne place sau nu să recunoaştem. Ne facem din vreme planul cu cine şi unde ar fi frumos să ne găsească Noul An. 

Câţiva oameni cool ne vorbesc, aşadar, despre cele mai tari locuri în care şi-au petrecut Revelionul.

Ioana Capanu, PR

Singapore este unul dintre cele mai exotice locuri în care poţi petrece Noaptea de Revelion. Aici poţi vedea, an de an, poate cele mai spectaculoase artificii din lume, care transformă zona Marina Bay într-un spectacol de lumini şi culori. 

Petrecerile se ţin lanţ în zona barurilor de pe River Quay, unde poţi întâlni oameni din toate colţurile lumii distrându-se în noaptea dintre ani. Un plus îl constituie vremea caldă şi plăcută care îţi permite să porţi o ţinută lejeră dacă petreci Revelionul pe stradă sau o rochie elegantă, dacă vei alege un rooftop bar sau un restaurant. În plus, a doua zi te poţi relaxa la o piscină, într-o grădină exotică sau chiar la plajă (pe Sentosa Island). 

 Alina Tanasă, blogger

Cel mai tare revelion a fost cel de anul trecut. Pe 30 ne-am dat seama că nu vrem să ne petrecem finalul de an şi, implicit, începutul de an în Bucureşti si am plecat spre Timişoara cu destinaţie finală Viena. Am petrecut noaptea de revelion în Timişoara cu Ştefan Bănică, care cânta în Piaţa Operei, şi îmi amintesc că am râs mult de tot. A fost super amuzant, pentru că am stat cu naşii şi finii pe telefon şi whatsapp şi ne-am amuzat până pe la 03.00 când ne -am culcat. Nu suntem mega fani Revelion, dar atâta timp cât suntem împreună suntem fericiţi!
La mulţi ani şi un 2018 fabulos!!!

Diana Enciu, blogger

Cel mai tare revelion a fost în Lisabona. Ne-a prins ora 00:00 în maşină, cu o sticlă de apă plată în mână. Am râs cu lacrimi, ne-am sărutat, ne-am uitat la artificii prin geamul maşinii, am ajuns la hotel, am băut un ceai şi am stat la poveşti cu Otravă vreo două ore şi cu Naşii pe whatsapp. Nu suntem nişte împătimiţi ai Revelionului, se ştie!

Andrei Nourescu, jurnalist sportiv

Unul a fost la Londra, pentru că este cel mai spectaculos foc de artificii din Europa, de Revelion… Altul în Hong Hong, pentru  că am văzut, la fel, de undeva etajul 60, un show de artificii impresionant. Plus vreo cinci revelioane care de fapt au fost si ele frumoase, în redacţie sau la filmări, petrecute la muncă.

Chrisa Dobeanu, fashion stylist

În ultima săptămână, aproape fiecare conversaţie pe care care am avut-o cu prieteni, cunoscuţi sau random people, a ajuns la un moment dat la întrebarea momentului: Unde îţi vei petrece seara de Revelion? În ceea ce priveşte noaptea dintre ani, mi se pare că unii oameni dau mult prea mare importanţă serii de Revelion şi mult prea puţină stilului în care îşi trăiesc viaţa în restul anului. Nu mă înţelegeţi greşit, îmi place să-mi petrec seara dintre ani într-un restaurant cochet, purtând o ţinută elegantă, dar nu în condiţiile în care pentru a realiza acest lucru ar trebui să nu mai ies din casă o lună înainte şi o lună după revelion. Dacă în anii precedenţi nu ştiam unde îmi voi petrece Revelionul, anul acesta ştiu încă din luna octombrie, deoarece am descoperit, în sfârşit, locaţia perfectă, cu un design uber cool şi creativ, chic şi ultra classy, dar în acelaşi timp cu o atmosferă foarte pozitivă şi relaxantă, unde muzica te seduce la dans, cocktailuri îţi ameţesc simţurile, iar mâncarea te transpune în locuri minunate. Este vorba de Joben Bistro Bucharest, locatie aflată pe strada Şelari, Bucureşti. 

Raluca Zenga, scriitoare

Cel mai frumos loc de revelion este cu siguranţă Kitzbuehek, pentru peisajele de vis, cu zăpadă, decor rustic, armosfera de poveste, artificii sub cerul limpede de iarnă.

 

 

 

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO