fbpx

Căutare

Share this article

Cinematograful Prince Charles din Leicester Square (Londra) organizează un maraton al serialului de televiziune „Game of Thrones” care va dura 71 de ore. Se va da startul maratonului luni, 27 noiembrie, la ora locală 19:00, urmând ca acesta să se încheie miercuri, 30 noiembrie, la ora locală 18:00, a anunţat nme.com, citat de news.ro.

Durata maratonului depăşeşte totalul de 63 de ore, cât ar dura vizionarea tuturor episoadelor serialului, de la primul până la cel de-al şaptelea sezon. Însă, organizatorii au programat şi pauze în care participanţii vor fi serviţi gratuit cu felii de pizza. Participanţii au şansa de a câştiga pizza gratuit timp de un an dacă reuşesc să reziste la întregul maraton. 

Serialul, care a devenit un veritabil fenomen social, a avut până acum 7 sezoane. Cel de-al optulea şi ultimul sezon al serialului ar urma să aibă premiera în 2019. Actorul Liam Cunningham a dezvăluit recent că filmările pentru acesta vor continua aproape până în vara anului viitor.

„Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO