fbpx

Căutare

Share this article

life.ro cu sprijinul RGA (Romanian Golf Association) a sărbătorit a treia ediţie Women’s Golf Day. Zilele trecute, peste 100 de invitate, jucătoare de golf, dar şi doamne care nu au avut până acum tangenţă cu acest sport, au acceptat invitaţia life.ro de a celebra împreună ziua golfului feminin. Evenimentul s-a desfăşurat pe range-ul de golf de la Stejarii Country Club, acolo unde s-au organizat doua competiţii, extrem de serioase, una pentru jucătoarele de golf şi a doua pentru începătoare, bineînţeles, după ce acestea din urmă au fost iniţiate în tainele golfului de către doi profesori de golf.

La final, ocupantele primelor trei locuri, în ambele competiţii, au fost premiate, au primit cupe şi cadouri din partea sponsorilor evenimentului. Pe lângă acestea, s-au acordat trei premii speciale: Longest Drive by Volvo Exccelence cars, Hole in One by Arcadia Appartments şi Gong special prize by BRD şi ALD Automotive.

Atmosfera a fost una extrem de relaxată, în ciuda căldurii de afară, iar la final, toată lumea a plecat cu zâmbetul pe buze, după o asemenea experienţă inspiraţională. Însă, cuvintele nu pot descrie foarte bine acest eveniment, aşa că vă vom lăsa să următiţi imaginile.

Acest eveniment a fost organizat cu sprijinul BRD Groupe Societe GeneraleALD AutomotiveArcadia Apartments Domenii şi Excellence Cars. Partenerii evenimentului sunt: IvathermCrama RoternbergCanah Aqua CarpaticaHappy TourLeonidasTheodora Golf  Club şi Lighthouse Golf and Spa Resort.

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO