Căutare

Share this article

La doar câteva zile după ce ABBA şi-a anunţat reuniunea pentru un show unic ce va folosi hologramele lor, membrii trupei vin cu o altă veste: au compuns două piese, primele din ultimii 35 de ani, pe care urmează să le înregistreze.

„Toţi am simţit că după 35 de ani, ar putea fi distractiv să ne unim din nou forţele şi să intrăm în studioul de înregistrare. Aşa că am făcut-o şi a fost ca şi cum timpul s-ar fi oprit şi am fi plecat doar într-o scurtă vacanţă. O experienţă extrem de îmbucurătoare!”, au declarat Bjorn Ulvaeus, Benny 

Andersson, Agnetha Faltskog şi Anni-Frid Lyngstad într-un comunicat de presă postat pe Instagram.

Prima piesă este intitulată „I Still Have Faith In You” şi urmează să fie lansată în decembrie, ca parte a show-ului „Virtual Abba”, creat în colaborare cu Simon Fuller, („American Idol”) şi produs de posturile de televiziune NBC şi BBC, care-l va şi difuza. În ceea ce priveşte cea de-a doua piesă, cei patru nu au declarat deocamdată nimic. Ştim însă, graţie purtătorului de cuvânt al trupei, că atmosfera din studioul de înregistrări a fost ”magică”.

ABBA s-a format la Stockholm în 1972, dar a cunoscut succesul internaţional după ce a câştigat concursul Eurovisionul din 1974, de la Brighton, cu piesa ”Waterloo”. A avut nouă hituri nr. 1 în Marea Britanie între 1974 şi 1980, şi a vândut sute de milioane de înregistrări la nivel mondial. După desfiinţare, a durat mai bine de trei decenii până când s-au reunit pe scenă, la o petrecere privată, în 2016. Un turneu cu „Virtual Abba” va începe în primăvara anului 2019.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO