AC/DC lansează un album de fotografie dedicat turneului „Rock or Burst” - LIFE.ro

Căutare

Share this article

AC/DC a încheiat recent probabil cel mai lung turneu al său şi va încununa această experienţă cu un album de fotografie ce conţine cele mai interesante momente ale experienţei sale mondiale ce a cuprins 88 de concerte.

Rockerii australieni au început turneul în aprilie 2010 şi l-au încheiat în septembrie 2016, timp în care s-au desfăşurat 88 de show-uri la nivel mondial, fiecare dintre ele fotografiat de către Ralph Larmann, fotograful ce i-a însoţit peste tot.

Albumul ce va conţine aceste fotografii se va intitula ”The Rock or Burst Tour Book 2015” şi va fi scos în mai multe ediţii speciale ce vor fi puse în vânzare pentru fani. Una dintre versiuni va fi „Leather and Metal” iar coperta sa va conţine leduri luminoase inspirate din universul trupei AC/DC, anunţă news.ro.

Printre cei care apar în fotografii alături de AC/DC sunt Axl Rose, Cliff Williams, Chris Slade, Stevie Young. Acest lucru deoarece solistul trupei, Brian Johnson, a fost nevoit să părăsească trupa în primăvara acestui an la recomandarea medicului care l-a avertizat că îşi va pierde auzul dacă mai continuă să urce pe scenă, iar pentru restul concertelor a fost înlocuit de Axl Rose, solistul trupei Guns N’ Roses.

Precomanda pentru album va putea fi efectuată din ianuarie 2017, iar albumul efectiv va ajunge în librării abia în vara următoare.

AC/DC a renunţat de curând şi la bateristul Phil Rudd, alt veteran al grupului, condamnat în luna iulie anul trecut în Noua Zeelandă pentru ameninţări cu moartea şi pentru posesie de droguri, şi care se află în prezent în arest la domiciliu.

De asemenea, pe 20 septembrie, Cliff Williams, basistul trupei AC/DC, şi-a anunţat retragerea din activitatea concertistică prin intermediul unei înregistrări video emoţionante, realizată după încheierea recentă a turneului mondial al formaţiei australiene, intitulat ”Rock Or Bust”.

Chitaristul Angus Young este singurul membru din componenţa originală a trupei AC/DC care face parte din line up-ul actual al formaţiei, mai anunţă news.ro.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO