Căutare

Share this article

Dacă îţi plac acadelele, înseamnă că nu contează prea tare ce forme au atâta vreme cât ele te cuceresc cu aromele lor. Nici dacă, să zicem, ar avea forma chipului tău sau al oricui altcuiva, nu-i aşa? Căci, o companie britanică, Firebox, care se autointitulează ”un magazin de lifestyle pentru oameni cu imaginaţie”, are un proiect numit ”Face Licker”, ce constă în realizarea de acadele personalizate, la mărime naturală, ce au forma portretelor dorite de comanditar. Nu trebuie decât să trimiţi companiei o fotografie cu chipul pe care-l doreşti transformat în imensa acadea, însoţită de o scurtă descriere, şi sculptura din arome naturale e a ta (pentru 56 de dolari).

Nu numai că sunt foarte delicioase, dar sunt şi prietenoase cu veganii, astfel încât singura dilemă etică pe care trebuie să o întâmpinaţi este dacă vă simţiţi confortabil să gustaţi dintr-o replică în mărime naturală a feţei altcuiva”, spun reprezentanţii Firebox.

O astfel de acadea este realizată, de regulă, în timp de cinci sau şapte zile lucrătoare, aşa că dacă mai iei în calcul încă vreo 10 zile lucrătoare până când aceasta ajunge la destinaţie (în afara Regatului Unit), ţi se cam lungesc urechile aşteptând clipa în care o vei savura. Dar cine ştie, poate chiar merită!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO