Căutare

Share this article

O zi întreagă cu aceeaşi pereche de pantofi cu toc? Pare aproape imposibil. Nu am rezistat niciodată mai mult de câteva ore încălţată cu pantofi cu toc, motiv pentru care mereu am ocolit aceste accesorii, despre care cred sincer că sunt foarte importante pentru a scoate în evidenţă feminitatea noastră. Nicicând picioarele unei femei nu sunt mai frumoase ca atunci când sunt încălţate cu nişte tocuri înalte. Ce faci dacă nu le poţi purta? Îţi cumperi noua colecţie de pantofi cu tocuri ce se schimbă în numai 5 secunde.

Mime et Moi, o companie germană de design de încălţăminte a scos pe piaţă o colecţie de pantofi ce asigura confortul oricărei femei. Fiecare pereche de pantofi a fost creată astfel încât să poată fi purtată cu cinci tipuri de tocuri diferite. Aceeaşi pereche de pantofi poate fi purtată cu tocuri joase, de 3 cm,  tocuri medii (7 cm) şi tocuri înalte şi subţiri de 10 cm. Pentru a le schimba, tot ce trebuie să faci este să tragi de pârghia ascunsă în talpă pentru a se elibera tocul fixat şi pentru a-l înlocui cu altul. În acest fel poţi merge pe stradă, la birou sau la o petrecere seara cu aceeaşi pereche de pantofi care să-ţi ofere confortul şi eleganţa dorite.

Sursa foto: Hepta

Pantofii sunt descrişi de creatori ca fiind „sexy, cu un look clasic sau modern” în acelaşi timp cu „îndrăzneţi şi confortabili”.

Preţul unei perechi de pantofi din această colecţie porneşte de la 175 de euro şi ajunge la aproximativ 205 euro.

Pantofii sunt disponibili pentru toate mărimile pe site-ul companiei Mime et Moi.

read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO