fbpx

Căutare

Share this article

Într-un efort de a reprezenta „bărbați adevărați” și „figuri cunoscute”, actorii Jeff Goldblum și Kyle MacLachlan au pășit pe podium la prezentarea de modă masculină al designerului Prada, prezentând colecția toamnă/iarnă 2022, în timpul Milano Fashion Week.

Poate ar fi timpul ca supermodelele să ia o pauză și să-și redefinească prioritățile, pentru că ce am văzut pe podiumul de la Milano Fashion Week întrece orice așteptare. Și nu mă refer neapărat la colecție, ci mai degrabă la cei care au îmbrăcat hainele faimoasei case de modă, Prada. Trecuți bine de 60 de ani, cei doi actori au defilat ca niște profesioniști, stârnind ropote de aplauze.

Un show surpriză la Milano Fashion Week

Câteva fețe neașteptate au apărut pe podium la prezentarea colecției Prada toamna/iarnă 2022 pentru bărbați, în timpul Săptămânii Modei de la Milano.

Actorul Kyle MacLachlan a deschis prezentarea de modă, mergând pe podium într-un pardesiu închis la culoare, cu pantaloni strălucitori și cămașă într-o nuanță de albastru înghețat. Actorul din Sex And The City, acum în vârstă de 62 de ani, a purtat și mănuși asortate.

Jeff Goldblum a închis ulterior spectacolul, spre bucuria mulțimii. Ieșind dintr-un tunel luminat în culoarea violet, starul din Jurassic Park, în vârstă de 69 de ani, s-a comportat ca și cum ar fi fost surprins să fie acolo, apoi a continuat să-și păstreze calmul, arătând o haină neagră grea, cu detalii de blană.

Prezentarea de modă, numită „Body of Work”, este cea mai recentă colecție de îmbrăcăminte pentru bărbați din colaborarea de doi ani dintre Miuccia Prada și Raf Simons.

„Ne-am gândit la modă semnificativă, la piese care au sens”, se arată în notele comunicatului Prada. „Haine care îi fac pe oameni să se simtă importanți și care, prin urmare, sunt, în sine, importante, nu sunt ceva de aruncat.”

În descrierea, designerii au adăugat: „Luând teatrul și cinematograful ca oglindă a realității, depozitul Fondazione Prada este reimaginat de AMO ca o scenă pentru acțiune, o reprezentare a unei actualități sporite. Actorii sunt interpreți ai realității, angajați să răspundă adevărului prin portretele lor. .”

Reacții la prezentarea de modă a actorilor Jeff Goldblum și Kyle MacLachlan

După spectacol, Kyle a postat pe Twitter: „Mulțumesc @rafsimons! Ce onoare să deschid show-ul @prada #FW22 Menswear pentru #MilanoFashionWeek!”

Pe lângă Jeff și Kyle, alți opt actori, inclusiv starul din „Sex Education”, Asa Butterfield, și-au făcut apariția surpriză pe podium. Hainele purtate de ei au fost create de designeri pentru a reprezenta „bărbați adevărați, figuri recunoscute”.

Milano Fashion Week
Jeff Goldblum pe podium la Milano Fashion Week

Vedetelor se pare că le place pe podiumul de la Milano Fashion Week

Aceasta nu este prima dată când Prada renunță la supermodelele sale standard. Faimoasa casă de modă italiană, din toamna anului 2012, a adus pe podium oameni precum Willem Dafoe, Gary Oldman, Jamie Bell și Adrien Brody.

„Este diferit [de mersul pe covorul roșu] pentru că este un lucru mai fluid, o acțiune foarte simplă”, a spus Defoe despre experiența sa pe podium. „Nu ai agendă, doar te prezinți și vezi care este reacția”.

Se pare că este la modă ca cei care reprezintă categoria grea la Hollywood să apară pe podium în timpul Săptămânii Modei de la Milano.

Milano Fashion Week
Machine Gun Kelly la Milano Fashion Week

Machine Gun Kelly și-a făcut apariția pe 15 ianuarie la prezentarea de modă pentru bărbați Dolce & Gabbana A/W23.

După ce a deschis spectacolul cu o performanță muzicală, rapper-ul devenit rocker a intrat pe podium prezentând două look-uri diferite, ambele incluzând ornamente grele.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO