fbpx

Căutare

Share this article

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Megan Fox, a revenit în forţă în spaţiul public după divorţul de Brian Austin Green. A reluat proiectele cinematografice de amploare, este prezentă la toate evenimentele importante din industrie, are o relaţie nouă de care vorbeşte fără ocolişuri şi afişează ţinute dintre cele mai extravagante. Se consideră în sfârşit eliberată şi asumată, aşa că nu îşi mai face griji despre ce ar putea spune lumea despre ea.

Scandal la Gala MTV

Fiecare apariţie publică a cuplului Megan Fox – Machine Gun Kelly face furori şi atrage privirile tuturor. De obicei sunt suficiente ţinutele extravagante şi atitudinea celor 2. La Gala MTV din acest an a fost însă mai mult de atât. Cântăreţul a fost la un pas să devină sacul de box al lui Conor McGregor, campion de box în UFC şi luptător de arte marţiale.

Mărul discordiei ar fi fost o fotografie pe care sportivul şi-a dorit să o facă alături de rapper. Numai că, din motive numai de el ştiute, cântăreţul l-a refuzat pe boxerul irlandez, moment în care acesta din urmă şi-a pierdut cumpătul şi a sărit să-l lovească pe MGK. A aruncat cu băutura în direcţia rapper-ului, apoi a încercat să-i facă cunoştinţă cu pumnii greu încercaţi în lupte. Bodyguarzii aflaţi la faţa locului au fost pe fază şi au oprit atacul înainte ca cineva să fie rănit. Interesant este că nici actriţa nu a stat degeaba, făcând scut în faţa iubitului ei.

Machine Gun Kelly şi Conor McGregor la Gala MTV, foto: usmagazine.com

Imediat după incident echipa sportivului a ieşit cu o declaraţie în care a susţinut că McGregor nu îl cunoaşte pe cântăreţ şi nu luptă decât cu bărbaţi adevăraţi. Sigur, pozele şi filmările de la faţa locului îi contrazic vorbele, iar unii oameni s-au grăbit să spună că totul ar fi fost regizat, ca să mai crească popularitatea evenimentului MTV, care nu mai prezintă acelaşi interes ca pe vremuri.

Megan Fox şi Machine Gun Kelly la Gala MTV, foto: yahoo.com

Megan Fox, de la sex simbol la soţie şi mamă şi înapoi la sex simbol

După o pauză lungă de pe marile ecrane, un mariaj de 10 ani cu Brian Austin Green şi 3 copii, vedeta din Transformers a revenit în forţă în ultimul an în spaţiul public şi în cinematografie.

Actriţa, acum în vârstă de 35 de ani, şi-a câştigat celebritatea înainte să împlinească 20 de ani, când a fost distribuită în rolul Mikaelei Banes în populara franciză Transformers. A urmat un al doilea film din serie şi trebuia să fie starul celui de-al treilea. A intrat însă în conflict cu regizorul Michael Bay, susţinând că să lucrezi cu el este ca şi cum ai lucra sub comanda lui Hitler, aşa că a fost concediată la scurt timp după acest moment.

Megan Fox în Transformers, foto: screencrush.com

A primit roluri în alte filme, precum Jonah Hex, Passion Play, Jennifer`s Body şi Teenant Mutant Ninja Turtles, însă criticile primite au fost extrem de dure. A ales să se concentreze la familie în detrimentul carierei, aşa că a dispărut de pe marile ecrane.

În 2019 a reluat proiectele, dar schimbarea majoră ar fi apărut la începutul lui 2020, în timpul filmărilor pentru Rogue.

„Mi-am luat toate cristalele şi mi-am aşezat micul templu în cameră. Am pornit televizorul şi era Jonah Hex, care a fost tratat groaznic în presă. Se presupunea că este oribil. Nu-l văzusem niciodată. Am fost crucificată pentru acel rol, dar ceva din mine mi-a spus să mă uit.”

Megan Fox în Jonah Hex, foto: pinterest.com

Filmul i-a stârnit o mulţime de amintiri dureroase, dar i-a adus şi revelaţii.

„Mi-am dat seama că trăiam într-o închisoare autoimpusă de atât de mult timp pentru că am lăsat alţi oameni să-mi spună cine sunt sau ce nu sunt. (…) Am divorţat, am început să lucrez mai mult şi să fac mai multe lucruri. L-am întâlnit pe Colson (n.r.: Machine Gun Kelly) şi totul a explodat.”

Lupta cu regulile stricte, cu propria nesiguranţă şi gura lumii

Dar nu a fost singura perioadă din viaţa actriţei în care s-a simţit încorsetată. Copilăria i-a fost marcată de reguli foarte stricte. A fost crescută în spiritul religiei penticostale şi a învăţat vreme de 12 ani la o şcoală catolică. Era învăţată să fie modestă, să nu facă nimic ca să iasă în evidenţă, nu avea voie să invite prieteni acasă şi nici să aibă iubit.

Megan Fox, foto: reddit.com

A primit însă acceptul de a urma cursuri de dans şi teatru, iar asta avea să-i definească viitorul. La 13 ani a început să lucreze ca model, iar la 15 ani şi-a făcut debutul ca actriţă, în Holiday in the Sun, alături de gemenele Olsen. Au urmat apariţii scurte în seriale de succes, precum Doi bărbaţi şi jumătate, apoi rolurile primite au început să fie mai multe şi mai complexe, până la lovitura dată cu cel din Transformers.

Citeşte şi: Transformers nu moare. Transformers se transformă – LIFE.ro

În aceeaşi perioadă l-a cunoscut şi pe cel ce avea să-i devină soţ, actorul Brian Austin Green. Ea avea 18 ani, el – 30. Şi nu el a fost cel fermecat de ea, ci ea. Şi tot ea a fost cea care a dus multă muncă de convingere cu el ca să îi arate că e mai mult decât o puştoaică ce visează cai verzi pe pereţi. După 6 ani de relaţie, Green era atât de convins încât a decis să o ceară de soţie. În 2015 actriţa a intentat divorţ, însă la scurt timp a retras cererea şi anunţa că este însărcinată cu cel de-al treilea copil al cuplului. A cerut din nou divorţul şi de această dată l-a şi dus la capăt, 5 ani mai târziu.

Megan Fox, Brian Austin Green şi cei 3 copii

O lună mai târziu Megan Fox îşi anunţa oficial relaţia cu rapperul Machine Gun Kelly, cel pe care îl cunoscuse cu câteva luni în urmă, când filmase pentru videoclipul piesei acestuia, Bloody Valentine.

Considerată drept una dintre cele mai sexy femei din lume, Megan Fox a declarat în repetate rânduri că este un om foarte nesigur pe el şi cu o stimă de sine extrem de scăzută. Nu este însă deloc nesigură când afirmă că este bisexuală. Mai mult, e convinsă că toţi oamenii se nasc cu abilitatea de a fi atraşi de ambele sexe.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO