Căutare

Share this article

Abia a trecut Valentine’s Day şi deja simţim nevoia să bem un pahar de apă rece ca să ne trezim din dulcegăria ultimelor zile. Şi, dacă tot am terminat cu inimioarele, să trecem la vampiri! Am văzut destule comedii romantice, aşa că vă invităm să vedeţi „Age Of The Living Dead” (Era morţilor vii), o nouă serie, din 16 februarie, pe AXN. Mini-seria horror de 6 episoade se difuzează în fiecare vineri, de la ora 22:55.

Actorii Nicola Posenor (Mythica), David Meadows (Captain Phillips) şi Estella Warren (Planeta maimuţelor) dau viaţă personajelor din saga unei ţări măcinate de război şi de o molimă apocaliptică.

America se confruntă cu o situaţie nemaiîntâlnită, fiind izolată de restul lumii şi în carantină de peste 10 ani. Oameni şi vampiri coexistă, fiecare pe câte o coastă, datorită unui tratat de pace, însă fiecare parte plănuieşte, în secret, să o distrugă pe cealaltă. Vampirii au început războiul, oamenii au negociat un armistiţiu, însă ambele tabere plănuiesc în secret să îl încalce.

În timp ce marile puteri ale lumii dezbat dacă să intervină în acest conflict latent, armistiţiul fragil este ţinut în viaţă doar de o donaţie semnificativă de sânge săptămânală din partea coastei de vest (teritoriul oamenilor) către zona vampirilor (coasta de est).

Oamenii reuşesc să se reînarmeze şi plănuiesc un atac nuclear, ca o ultimă strategie de a pune punct acestui război. Însă totul se poate nărui când o mică bază militară oferă refugiu unei tinere vampir (Yvonne). Aceasta poate fi soluţia supravieţuirii speciei umane, dar şi a distrugerii ei.

Producţia britanică a fost creată de Simon Philips şi Paul Tanter (regizorul miniseriei).

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO