Căutare

Share this article

Se pare că acest turneu grandios al lui Adele ce a început în 2016 şi se va termina în 2017 va fi ultimul din cariera sa, după cum anunţă The Telegraph.

După ce a anunţat două show-uri impresionante pentru această vară pe stadionul Wembley, spectacole ce vor purta numele „The Finale”, cântăreaţa în vârstă de 28 de ani, cântăreaţa a declarat, la finalul concertului de duminică seara din Auckland, Noua Zeelandă că exclude organizarea altor turnee în viitor.

Turneele nu sunt ceva la care mă pricep – aplauzele mă fac să mă simt puţin vulnerabilă. Nu ştiu dacă voi mai merge vreodată în vreun turneu” a mărturisit ea publicului prezent la concert. „Singurul motiv pentru care sunt acum în turneu sunteţi voi. Şi cea mai mare realizare a carierei mele este acest turneu”.

Aceasta nu este prima dată când Adele vorbeşte despre disconfortul pe care îl simte pe scenă. În 2015, a declarat pe postul de radio american NPR: „Devin atât de agitată atunci când trebuie să cânt live, că sunt prea speriată ca să încerc orice altceva nou. Şi devine din ce în ce mai rău”.

Foto: Hepta

În ultimele luni, tabloidele internaţionale au lansat zvonul că Adele îşi va pune în cui costumele de scenă pentru cel puţin un deceniu de aici înainte.

În septembrie, anul trecut, o sursă apropiată cântăreţei a declarat pentru The Sun că Adele preferă să se concentreze pe creşterea fiului său, mai degrabă decât să plece în turneu: „Adele nu vrea să piardă nici un moment din creşterea lui Angelo, aşa că este o decizie uşoară aceea de a renunţa la turnee pentru el. Chiar acum a spus că nu va mai merge într-un turneu de asemenea amploare în următorii 10 ani de aici înainte”.

Săptămâna trecută managerul ei de turneu a declarat pentru Australian Daily Telegraph că audienţa sa nu o va mai vedea ăn turneu după show-ul de pe Wembley: „Am putea să nu o mai vedem niciodată pe scenă. Adele a fost citată spunând că nu va mai merge în turneu. Acum este în turneu în semn de recunoştinţă pentru vânzările sale record de discuri şi pentru cererea enormă a publicului de a o vedea live. Este imposibil de spus ce va urma”.

Adele a început turneul în februarie 2016 şi de atunci a fost aproape numai pe drumuri. Biletele pentru show-ul „The Finale” de pe Wembley s-au vândut în câteva secunde din momentul în care au fost scoase la vânzare, mulţi fani rămânând extrem de dezamăgiţi.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO