fbpx

Căutare

Share this article

Când nu-ţi mai place look-ul tău şi vrei o schimbare, îţi faci programare la Adrian Pejovschi. S-ar putea să te tundă scurt, căci e înnebunit după părul scurt şi vopsit, motiv pentru care este unul dintre cei mai buni atunci când vine vorba de a tunde/coafa şi aranja un păr scurt. Dar, cu siguranţă, vei ieşi de la el având un look super cool, în trend.

Iar dacă urmează să fii mireasă, tot la el trebuie să mergi. Este un adevărat visionar.

 „Trendurile de anul acesta duc spre romantic-glam. Avem foarte multe variante de coafură care să inspire pe toată lumea şi să fie pe toate gusturile. Coafurile clasice se transformă foarte uşor cu un touch de elegaţă în coafuri moderne şi fresh”, aşa vorbeşte hairstylistul Adrian Perjovschi despre trendu-urile coafurilor de mireasă în 2018.

Cu experienţa de profesionist şi pasiunea pentru ceea ce face, hairstylistul vine cu propuneri speciale şi inedite pentru miresele anului 2018. „Ce propunem noi este o fuziune între împletituri şi părul prins clasic, uşor dezordonat care dă exact acel look perfect pentru o mireasă. Se poate purta părul desfăcut şi texturizat pe beachy waves şi cu adaosuri, să fie un par des, bogat, spectaculos.” a explicat Adrian.

În funcţie de rochie, tematica nunţii şi look-ul pe care şi-l doreşte fiecare mireasă, Adrian Perjovschi recomandă coafura potrivită şi care respectă în acelaşi timp şi tendinţele anului. „Pentru o coafură mai sofisticată se poate adăuga un accesoriu preţios care dă plus de eleganţă coafurii. Părul prins în aspect de „nod” în partea de jos exprimă un look lejer şi luxos în acelaşi timp. Coafurile cu jumătate de păr prins: se coafează părul pe lejer, beachy waves light şi se prinde în partea din spate cu o împletitură sau acel „nod” creativ.”

Hairstylistul Adrian Perjovschi dezvăluie coafura care va fi printre preferatele mireselor în acest an: „În 2018 vom observa multe mirese care adoptă un chic ponny tail. Acest ponny tail trebuie să fie poziţionat în partea din spate mai jos de creştet. Coada poate fi coafată cu waves, volum, textură şi se poate combina cu o împletitură sau accesoriu”, a subliniat Adrian Perjovschi.

Vezi galerie foto ca să te inspiri din coafurile mireselor ce sunt în trend în acest an.

Citeşte şi interviul cu Adrian Perjovschi.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO