fbpx

Căutare

Share this article

Dacă v-a plăcut ”The Wizard of Lies”, lansat luna trecută de HBO, înseamnă că veţi aştepta cu nerăbdare următorul film pe care-l are în lucru canalul de televiziune. Şi asta pentru că va fi regizat de acelaşi Barry Levinson (care a semant regia “The Wizard of Lies”, un film despre Bernard Madoff, cel mai mare escroc de bursă din istorie), că îl are în rol principal pe Al Pacino şi că spune povestea unuia dintre cei mai apreciaţi antrenori de fotbal american, Joe Paterno.

Un proiect mai vechi al HBO, filmul – intitulat iniţial „Happy Valley” şi avându-i, într-o primă fază, în echipă pe Al Pacino şi pe regizorul Brian De Palma – a fost amânat de mai multe ori din motive bugetare. Acum, însă HBO anunţă, conform Variety, că s-a reluat lucrul la acest proiect care nu are deocamdată un titlu.

Joe Paterno, Foto: Pinterest

Al Pacino – care a mai jucat în filme HBO ce portretizează figuri controversate (“You Don’t Know Jack” şi “Phil Spector”) şi care a mai colaborat şi cu Barry Levinson la filmul „The Humbling” (2014) – va juca aici rolul lui Joe Paterno, antrenorul cu cele mai multe victorii din istoria campionatului de fotbal universitar. Acesta a fost implicat într-un scandal uriaş care-l viza şi pe asistentului său Jerry Sandursky, arestat pentru abuz sexual asupra a 52 de băieţi, scandal care a dus la concedierea lui Paterno în 2011, când a şi murit de cancer, la vârsta de 85 de ani.

Regizorul Barry Levinson va fi şi producătorul acestui film, alături de Jason Sosnoff, Tom Fontana, Edward Pressman, Linday Sloane şi Rick Nicita. HBO va realiza filmul în asociere cu Sony Pictures Television.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO