Alege calitatea, alege șosete pentru nou născuți din bumbac de la Little Prints - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Probabil că niciun moment din viața de adult nu se compară cu momentul aducerii pe lume a unui bebeluș. Bucuria copleșitoare și emoțiile vin la pachet și cu nopțile de veghe, dar și cu grija de a ocroti puiul de om. De aceea este cât se poate de binevenită atenția cu care este înconjurat bebelușul, dar și tot ceea ce vine în contact cu el, începând cu locul unde doarme, cu lenjeria sau cu îmbrăcămintea. 

Printre magazinele specializate de profil care oferă tot sprijinul proaspeților părinți se numără și Little Prints. 

Haine adecvate pentru primele luni de viață ale bebelușului

Este deosebit de important ca tot ceea ce vine în contact cu pielea fină a bebelușului să fie confecționat din materiale de bună calitate, care lasă pielea să respire. 

Astfel, în magazinul Little Prints se găsește un bogat sortiment adecvată pentru bebeluși, începând cu sosete pentru nou nascuti din bumbac dar și suzete, jucării dentiție sau accesorii esențiale pentru nou-născuți. 

Desigur șosetele de diferite modele și culori nu pot lipsi din nicio ținută, ele având atât rol practic, cât și decorativ. 

Șosete pentru bebeluși: cum le alegem și asortam la restul ținutei

Fie că vorbim de șosetele scurte sau lungi, acestea au un numitor comun și anume calitatea și grija față de bebeluși. Concepute special din bumbac care lasă pielea să respire, nu sunt croite pe modelul șosetelor clasice deoarece nu au bata îngustă și nu strâng piciorul. 

Pentru părinții îngrijorați că cei mici ar putea aluneca când explorează mediul înconjurător, la Little Prints se găsesc inclusiv modele antiderapante, fără risc de a aluneca pe suprafețe. 

Atât pentru fete, cât și pentru băieți, modelele alese pot fi cu modele și fundiță sau modele clasice, atemporale, ușor de întreținut și asortat la orice ținută. 

Pentru ce categorii de vârstă sunt potrivite șosetele din bumbac 

Vestea bună este că aceste șosete multifuncționale pot fi întrebuințate în orice anotimp, inclusiv în cel rece. Ar putea chiar constitui un frumos cadou în perioada sărbătorilor de iarnă. 

Șosetele fine sunt potrivite pentru sezonul cald, cele cu diverse modele pentru ținutele elegante, cum ar fi botezul sau în vizite, iar cele scurte, clasice se potrivesc oricând și oriunde. 

Ca și categorie de vârstă ele sunt adecvate încă din primele luni de viață și se potrivesc și copiilor de până la trei ani. 

Șosete cu fundițe pentru un efect wow 

Fie că vorbim de șosete scurte sau de cele lungi, fundițele și volanele au un farmec aparte și conferă acel detaliu care scoate orice ținută din anonimat. Culorile calde vor crea impresia de gingășie în timp ce culorile pastel vor înveseli orice ținută. 

Datorită elasticului prezent în compoziție acestea se vor rula frumos pe picioare și nu vor permite alunecarea în timpul mișcărilor. Dintre culori se pot alege alb, ivory, camel, blush, olive sau red, gri, muștar sau verde. Și șosetele lungi au farmecul lor mai ales când sunt împodobite cu un detaliu de tip fundiță sau dantelă care atrage complimente. 

Pentru mai multe detalii privind aceste produse aici gasesti site-ul LittlePrints.ro, se poate vizita pagina oficială a magazinului. 

Contact: hello@littleprints.ro

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO