Căutare

Share this article

Până acum 2 ani de zile, nămolul nu făcea parte din arsenalul de frumuseţe al unei femei moderne. Ei bine, nămolul – acea substanţă cu un miros nu tocmai agreabil – e genială pentru ten şi corp pe de-a-ntregul.

Nămolul e foarte bogat în minerale şi dă un boost extraordinar bunei funcţionări a organismului. Cum poţi să te bucuri de atuurile sale? Ei bine, e simplu. Încearca împachetarea wellness acolo unde ea este oferită. Sunt mai multe locuri în care poţi beneficia de acest tratament: caută pe www.danubiushotels.ro, la Danubius Health Spa Resort, sau la Hotel Europa din Eforie. Este un tratament care reface cu succes necesarul de minerale din organism şi sprijină totodată purificarea pielii.

În cadrul procedurii, pe corp se aplică nămol cald şi se lasă să acţioneze timp de 20 de minute. Datorită căldurii, vasele de sange se dilată şi permit absorbţia substanţelor nutritive. Împachetarea este o procedură excelentă pentru combaterea stresului, a oboselii sau a altor afecţiuni nervoase. În urma tratamentului sunt eliminate celulele moarte de la suprafaţa pielii, lăsând-o proaspătă şi catifelată.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO