Alex Delea, câștigătorul „Survivor România 2022"a crescut fără prezența tatălui: „Țin minte că plângeam de foame, nu aveam absolut nimic de mâncare" - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022 a reușit să îi cucerească pe telespectatori, devenind rapid faimos pe rețelele de socializare.

Alex Delea este un tânăr atletic, originar din Constanţa, de profesie barman. S-a născut pe 4 septembrie 1996 la Constanţa şi nu mai locuieşte tot la malul mării Negre şi în prezent, ci în Spania. S-a mutat în Spania, în Costa Brava.

Este singur, după cum reiese din statusul său de pe Facebook, dar odată cu participarea la Survivor România mulţi ochi vor fi aţintiţi asupra sa şi cine ştie, poate că îşi va găsi jumătatea.

În spatele zâmbetului pe care îl afișează mereu, tânărul știe foarte bine ce înseamnă sărăcia, dar și suferința.

Fostul războinic este mulțumit de ceea ce a ajuns, cu toate că primii lui ani de viață au fost extrem de grei. Din păcate, tatăl său nu a fost prezent în viața fiului său.

„De mic copil, eram foarte timid. Am fost crescut de trei femei, de mama mea, de bunica mea și de mătușa mea. Pe parcursul vieții, maică-mea și mătușă-mea au plecat ca să am ce să mănânc, pentru că până la patru ani am cam… scârțâit așa… cu mâncarea, cu lumina în casă, cu toate nevoile pe care le are un om. Tata a ales să nu participe în viața mea”, a spus Alex Delea.

Cine este Alex Delea?

Din cei 100.000 de euro cuceriţi la Survivor, Zanni, aşa cum este alintat de apropiaţi, şi-a cumpărat un apartament.

Alex este pasionat de tatuaje şi bodybuilding.

La 18 ani era un tânăr ca oricare altul, dar de când s-a apucat intens de sport şi a petrecut mult timp în sala de forţă şi-a transformat trupul în unul musculos, demn de concursurile de culturişti.

Alex a avut parte de o copilărie cu lipsuri

Alex Delea a avut un moment emoționant în cadrul emisiunii, povestind că au fost zile în care nu a avut ce să mănânce. Mai mult, el a mărturisit că unchiul său a muncit mult pentru familia sa, dar într-un moment de cumpănă, și-a pus capăt zilelor.

„Țin minte că plângeam de foame, nu aveam absolut nimic de mâncare, eram cu toată familia în casă, eu plângeam și chiar nu aveau ce să îmi dea. Când aveam patru ani, a venit tragedia, pentru că unchiul meu a încercat să facă tot posibilul să avem un trai mai bun, numai că nu a putut să facă asta, a decis să își ia viața, din păcate”, a spus emoționat Alex.

Viața lui Alex Delea după „Survivor România”

Dacă înainte era doar un tânăr pe care foarte puțini îl cunoșteau, acum Alex Delea susține că i se întâmplă foarte rar să nu fie recunoscut pe stradă.

Fiind o fire extrovertită și mereu pregătită să ia contact cu oamenii, tânărul încearcă pe cât posibil să discute cu admiratorii săi și să se fotografieze cu aceștia ori de câte ori se ivește ocazia. Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Alex a vorbit deschis despre orice.

„Tot ce se întâmplă acum iubesc, îmi place foarte mult. Ador viața pe care o am acum. Mă simt ca la Survivor, doar că acolo știam când se termină. Zici că este un vis acum, parcă aștept să se termine. Mă trezesc într-un vis în fiecare zi! (…) E ca un vis. Încă nu cred că este real ce se întâmplă.
Sunt 140 și ceva de zile în care viața mea s-a schimbat. Am plecat cineva și m-am întors altcineva. Aceeași persoană sunt, doar că sunt văzut altfel. Ceea ce pentru mine este extraordinar. Nu mă pot obișnui cu asta. E o schimbare radicală în viața mea”, i-a spus Delea lui Damian Drăghici.

Întrebat dacă are de gând să se însoare și să devină tată, tânărul a mărturisit că adoră copiii și că abia așteaptă să-i ofere strănepoți bunicii sale. 
„Bineînțeles. Din toată inima! Ador copiii din tot sufletul meu. S-o mai văd și pe mămăița mea cu bebelușul… Înnebunesc de fericire. Ar fi cea mai mare bucurie din viața mea. Dar cu cine mă tată? Cu cine? De unde să o iau? Vreau să-mi și placă. Aș vrea un copil acum! (…) Vreau femeie, vreau copil. Mai repede!”, a spus Alex Delea

Sensibil, acesta este cuvântul care definește fostul războinic care are o relație deosebită cu bunica sa. Ea este cea care l-a crescut pe tânăr, iar el spune că îi datorează acesteia tot. 

“Tot ce sunt eu este datorită ei. Bunătatea mea, dragostea…totul vine de la ea. E cel mai pur și frumos om din lume. Nu am cuvinte să explic ce este ea pentru mine”, a mărturisit el

Alex Delea știe să facă stand-up

Câștigătorul „Survivor România” 2022 a susținut în fața unui public numeros primul lui număr de stand-up.

„Nu m-am pregătit deloc la debut. Am avut emoții constructive și a ieșit bine. Dacă mă întrebi ce am vorbit pe scenă nici nu știu. A fost ceva foarte neașteptat, dar chiar mi-a ieșit. Știu doar că lumea a râs, m-a aplaudat, m-am simțit fenomenal. Mai merg. Îmi place mult să vorbesc, îmi place cu microfonul. Abia aștept să merg din nou”, a povestit atunci Alex Delea.

Deși îi place ce face acum, Delea nu vrea să facă performanță în acest domeniu, ci vrea să îi facă pe oameni să râdă, să fie mai fericiți. „Din stand-up în niciun caz nu am cum să fac bani acum. Nici măcar nu m-am implicat ca să ajung la stadiul ăla.

Pe scurt, nu am ajuns să monetizez din stand-up comedy. În niciun caz. Până la urmă nu ăsta a fost scopul. A fost un vis. Voiam de foarte mult timp să fac asta și uite că s-a întâmplat. Chiar aș vrea să mai pot face lucrul ăsta”, a adăugat el.

Sursa foto: Facebook

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO