Alexandra Dinu, primită cu braţele deschise la Festivalul de Film de la Veneţia - LIFE.ro

Căutare

Share this article

După doi ani, perioadă în care s-a mutat la Los Angeles pentru a-şi continua cariera actoricească la Hollywood, Alexandra Dinu s-a întors pe covorul roşu în Italia, la Festivalul de Film de la Venetia.

Actriţa a fost primită cu braţele deschise de presa italiană cu prilejul premierei filmului “Loving Pablo”.Pentru apariţia de la Veneţia, Alexandra a ales să poarte o rochie neagră din dantelă, creată de designerul italian Alberta Ferretti, accesorizată cu bijuterii Pasquale Bruni.

Actriţa şi-a făcut apariţia pe covorul roşu alături de un grup de prieteni, printre care şi celebrul nutriţionist italian Gianluca Mech. Prezenţa celor doi de la Veneţia precede o campanie internaţională pentru produsele Tisanoreica, campanie ce urmează să fie lansată şi în România în câteva săptămâni.

Foto: Hepta

Revenirea Alexandrei Dinu în centrul atenţiei are loc cu doar câteva luni înainte de premiera internaţională a filmului “Bullet Head”, în care actriţa joacă alături de un cast minunat, format din Adrien Brody, Antonio Banderas şi John Malkovich.Acesta este primul proiect de Hollywood în care actriţa româncă este implicată, ea jucând rolul principal feminin.

În iarna anului 2018, Alexandra va putea fi văzută şi în thriller-ul “Final Score”, în care joacă rolul principal alături de Pierce Brosnan. În acest film, Alexandra va surprinde cu un look diferit şi inedit.

“Loving Pablo”, pelicula care-i are ca protagonişti pe Penelope Cruz şi Javier Bardem, a avut premiera în afara concursului şi a fost unul dintre cele mai aşteptate filme din Festivalul de Film de la Veneţia.

Produs de Millennium Films, pelicula ce surprinde viaţa amoroasă a lui Pablo Escobar ( Javier Bardem) şi idila lui cu vedeta de televiziune Virginia Vallejo (Penelope Cruz) este considerată de criticii de specialitate un film cu mari şanse la premiile Oscar. Atât Bardem cât şi Cruz sunt elogiaţi de presă internaţională pentru interpretarea magistrală din “Loving Pablo”. Regia este semnată de spaniolul Fernando Leon de Aranoa.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO