Căutare

Share this article

Într-un interviu acordat agenţiei de ştiri News.ro, balerina Alina Cojocaru a făcut istoricul conflictului aflat într-o nouă rundă de negociere de la Opera Naţională şi a reaminti faptul că scena artistică este una internaţională, nu una care să ţină de naţionalitate.

Alina Cojocaru este cunoscută drept una dintre cele mai talentate din generaţia sa la nivel mondial – a dansat la Metropolitan Opera House şi la Covent Garden, după ce s-a făcut remarcată ca primă balerină la Royal Ballet în Londra. Balerina spune că luptă pentru a ajuta instituţia Operei să facă un pas înainte şi recunoaşte că principala motivaţie pentru întoarcerea la masa negocierilor a venit din parte premierului Dacian Cioloş.

Din interviu: „Acum lupt pentru o instituţie care este într-un moment în care poate să facă paşi înainte. De ce să nu ne întrebăm cum putem face mai bine lucrurile de acum încolo? În România trebuie să fie toate repede aranjate, repede făcute, să spunem că nu mai e nicio problemă. Problemele, de obicei, sunt mult mai adânci, mai ales cea de la nivelul acesta. Trebuie să îi găsim inima care bate şi să îi spunem: «eu nu vreau să te strivesc, vreau să îţi dau voie să respiri».”

Puteţi citi interviul integral pe News.ro

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO