fbpx

Căutare

Share this article

După trei ediţii consecutive câştigate de elevii lui Tudor Chirilă (antrenorul cu cele mai multe trofee la ”Vocea României”) a venit rândul şi unui concurent antrenat de Smiley. Ana Munteanu, adolescenta de 16 ani, care a câştigat publicul încă de la începutul celui de-al şaptelea sezon, a fost desemnată de telespectatori câştigătoarea „Vocea României“. Originară din Chişinău, unde studiază muzica, Ana Munteanu – care a ieşit anul trecut învingătoare şi la show-ul „Moldova are talent“ – a reuşit s-o învingă pe Meriam Jane, concurenta lui Tudor Chirilă, cu cele trei ultime interpretări: „La Boheme“, a lui Charles Aznavour, „The Prayer“, pe care a interpretat-o alături de Marcel Pavel, şi „De unde vii la ora asta?“, cântată împreună cu Smiley.

Acum, după doar câteva zile, talentata moldoveancă are deja şi propria ei piesă. Se numeşte ”Măşti” şi a fost compusă de Roland Kiss, Şerban Cazan, Ana Maria Stancu, Lucian Nagy, Alexandru Stancu şi Smiley (Andrei Tiberiu Maria), în timp ce versurile sunt rodul colabărorii Anei Maria Stancu cu Alexandru Stancu şi Smiley.

Cu o voce spectaculoasă dar şi cu talent actoricesc, Ana Munteanu (care ştie să cânte şi la xilofon, tobe şi pian) l-a cucerit pe Smily încă din blind-uri, când l-a făcut să-şi întoarcă scaunul de la primele acorduri ale piesei „Bensonhurst Blues„. Din acel moment, nu doar Smily, ci şi publicul, a simţit că ea va fi Vocea.

Cu single-ul ”Măşti”, pentru care a semnat cu casa de discuri Universal Music Romania şi a colaborat cu producătorii de la HaHaHa Production, Ana Munteanu îşi face debutul în industria muzicală continuând astfel senzaţionala călătorie spre inimile atâtor ascultători, pe care i-a fermecat fără ajutorul niciunei măşti. 

 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO