Andreea Alexandru, femeia care a lăsat Bucureștiul pentru „un cal de la Letea” ce a făcut-o să descopere sensul iubirii, al toxicității relațiilor și al femeii Alpha și a învățat-o să renască - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Andreea Alexandru este femeia din spatele hotelului de 4 stele din Slănic Moldova care te face bine. Concomitent cu asta se adaugă meseria fulltime de a fi mama Ruxandrei care studiază restaurare la UNARTE în capitală și cu rolul de manager la agenția ei de turism tot din capitală.

Se împarte între două orașe, face naveta și se comportă exact ca personajul din filmul „The curious case of Benjamin Button”. Ea nu înaintează în vârstă. Singurul lucru care se adaugă de la an la an pentru ea este numărul de animale pe care le crește și le iubește.

Max, prima iubire a Andreei
Max, prima iubire a Andreei
Becker si Iola
Becker si Iola

A lăsat capitala în urmă cu 6 ani pentru că se îndrăgostise de un „cal de la Letea”cum îi place ei să spună. În fapt, calul era o stațiune care se apropia de închidere. Andreea și-a propus să o ajute să ajungă la cea mai bună varianta a ei și odată cu asta și-a făcut și mutație în zonă pentru că: „La noi, la Slănic Moldova, te întâmpină mai întâi natura, aerul puternic ozonat îți redă vigoarea, izvoarele vindecătoare cum altele în țară nu-s, îți alină setea și-ți redau sănătatea”,  spune ea.

În același timp, în capitală, agenția de turism pe care a deschis-o în urmă cu mai mulți ani continuă să creeze amintiri oamenilor îndrăgostiți de vacanțe.

Am vorbit despre perioada generației ei, despre toxicitatea relațiilor, despre femeia Alpha și despre iubire. A identificat până acum două mari iubiri în viața ei și se pare că zilele acestea a apărut și a III-a. Cea din urmă vine din lumea celor care nu cuvântă și se numește Max, în amintirea unui alb, bun patruped pe care l-a pierdut în 2019.

Noul Max din viața Andreei
Noul Max din viața Andreei

Am ajuns să te cunosc printr-o cunoștință și m-am mirat, după ce am aflat puțin despre tine că alegi să rămâi în umbră. Este adevărat, din umbră se vede mai bine. M-am bucurat să ieși astăzi din sfera umbrei și să-mi răspunzi. Cine este Andreea?

Nici acum nu am răspuns și cred că nimeni nu are un răspuns clar. Am 50 ani, dar arăt de începuturi de 40, că-i puternic ozonat aerul din Slănic și-mi priește, single, o minune de fată de 20 ani, în jurul căreia se mișcă întreg universul meu. Sunt zodia Berbec și lemn Yang, și-n astrogramă am un maxim de 8 semne masculine. Cum mi-a spus draga mea prietenă astroloagă, sub sau lângă un lemn yang este greu să trăieșți, însă atunci când e arșiță mare sau furtuni puternice, este locul unde vei găsi protecție și ajutor.

Andreea și colegele de liceu
Andreea și colegele de liceu
Citește continuarea articolului 1 2 3 4 5 6 7 Pagina următoare »
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO