fbpx

Căutare

Share this article

V-au plăcut filmele „Finding Dory”, „Inside Out” sau „Toy Story”? Începând din 24 noiembrie, veţi putea vedea o altă producţie marca Disney-Pixar.

„Coco”, noul film de animaţie, se petrece în Mexic şi spune povestea lui Miguel (Anthony Gonzalez), un băieţel care visează să devină un cântăreţ cunoscut, la fel ca idolul său, Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt).

Puştiul încearcă necontenit să îşi dovedească talentul şi se „învăluie” în muzică oridecâteori are ocazia. Astfel, se trezeşte prins în uluitorul şi coloratul Ţinut al Morţilor. Acolo, îl întâlneşte pe Hector (Gael García Bernal). Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generaţii în familia lui Miguel.

„Coco” este distribuit de Forum Film România şi are premiera în cinematografele din România pe 24 noiembrie 2017, în format 3D, în variantă subtitrată şi dublată.

Tot din 24 noiembrie, în deschiderea animaţiei „Coco”, veţi putea vedea şi scurtmetrajul „Regatul de gheaţă: Sărbători cu Olaf”. Cu 4 noi melodii pe coloana sonoră, scurtmetrajul de 21 de minute le aduce pe îndrăgitele personaje înapoi pe marele ecran: Olaf (vocea lui Josh Gad), care are o nouă misiune, aceea de a strânge cele mai frumoase tradiţii de sărbători pentru Anna (vocea lui Kristen Bell), Elsa (vocea Indinei Menzel) şi Kristoff (vocea lui Jonathan Groff).

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO