Anul 2017 în doliu. Ce vedete internaţionale am pierdut anul acesta - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Anul 2016 părea să fie un an dornic să răpească scenelor lumii unele dintre cele mai mari staruri. Însă nici 2017 nu s-a lăsat mai prejos. Lumea rockului a suferit cumplit în urma sinuciderilor unora dintre cei mai cunoscuţi muzicieni. Dar şi lumea filmului a petrecut o serie de vedete pe ultimul lor drum.

Chester Bennington

Moartea liderului trupei The Linkin Park a şocat o lume întreagă. Muzicianul de doar 41 de ani s-a sinucis pe 20 iulie, într-o reşedinţă privată din Palos Verdes Estates. Pe lângă fanii şocaţi de decizia lui Bennington, liderul Linkin Park a lăsat în urma sa, o familie cu şase copii îndureraţi.

Hugh Hefner

O lume întreagă şi o legendă s-au stins odată cu dispariţia lui Hugh Hefner, pe 27 septembrie. Fondatorul Playboy, care avea 91 de ani, a decedat chiar la Playboy Mansion.

Jerry Lewis

O mare legendă a micului şi marelui ecran, actorul de comedie Jerry Lewis, a murit în pe 20 august, la vârsta de 91 de ani.

Roger Moore

Şi Sir Roger Moore ne-a părăsit în 2017. Actorul, cunoscut pentru rolul James Bond din filmele apărute în anii ’70-’80, a murit la vârsta de 89 de ani, pe 23 mai în acest an. Alături de copiii săi, Deborah, Geoffrey şi Christian şi soţia sa, Kristina Tholstrup, o lume întreagă a deplâns moartea „Sfântului”.

Chuck Berry

Numele lui Chuck Berry nu mai are nevoie de nicio prezentare. Legenda a rock-ului, Chuck Berry a murit pe data de 18 martie, la vârsta de 90 de ani.

Chris Cornell

Vestea morţii lui Chris Cornell, liderul trupei Soundgarden a îndurerat fanii din întreaga lume. Când s-a sinucis avea doar 52 de ani şi o întreagă carieră în faţă. Cornell a fost găsit în camera sa de hotel din Detroit pe data de 18 mai. Medicii i-au declarat decesul imediat ce au ajuns la faţa locului.

Miguel Ferrer

Actorul Miguel Ferrer, cunoscut pentru rolul Directorului Granger din „NCIS: Los Angeles” a decedat pe 19 ianuarie, la vârsta de 61 de ani. Ferrer s-a luptat vreme îndelungată cu un necruţător cancer la gât, însă a rămas pe platourile de filmare ale serialului până aproape de finalul vieţii.

Al Jarreau

Muzicianul de jazz Al Jarreau a decedat pe 12 februarie, la vârsta de 76 de ani. Managerul muzicianului a anunţat că acesta fusese spitalizat timp de 2 săptămâni înainte de moartea sa, însă nu se cunosc detalii despre cauza decesului.

Tom Petty

O legendă a muzicii, Tom Petty a devenit cunoscut în 1976 alături de trupe The Heartbreakers. Acesta a murit pe 2 octombrie la locuinţa sa din Malibu (California), în urma unui stop cardiac. Avea 66 de ani.

Malcolm Young

Chitaristul AC/DC a încetat din viaţă pe 18 noiembrie, la vârsta de 64 de ani. Acesta suferea de câţiva ani de demenţă.

Azzedine Alaïa

Designerul de modă Azzedine Alaïa a murit în urma unui atac de cord în data de 18 noiembrie. Avea 77 de ani.

Johnny Hallyday

Vedeta rock franceză Johnny Hallyday a încetat din viaţă pe 6 decembrie, la vârsta de 74 de ani, din cauza unui cancer pulmonar. Pe numele său adevărat Jean-Philippe Smet, starul rock a vândut aproximativ 100 de milioane de discuri şi a jucat în câteva filme. Francezii îl numeau simplu „Johnny al nostru”. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO