Căutare

Share this article

Apple a dezvăluit ieri iPhone red, o nouă culoare pentru brand-ul său de telefoane mobile, pentru a celebra Ziua mondială pentru combatere a SIDA.

Apple s-a implicat în multiple acţiuni caritabile de-a lungul timpului, în special în campaniile anti SIDA şi a creat şi alte produse roşii în trecut pentru a susţine această cauză.

Odată cu lansarea smartphone-ului roşu, Apple a scos pe piaţă şi o serie de iPhone SE cu memorie dublă, ceea ce înseamnă că cel mai mare dintre aceste modele poate susţine 256 GB.

De asemenea a prezentat o serie de noi aplicaţii, una dintre ele fiind „Apple Clips”, destinată să adune laolaltă diferite fotografii şi video-uri pe care să le proiecteze într-un clip special ce poate fi distribuit de către utilizatori.

Noul iPhone 7 roşu (ce are o carcasă din aluminiu de culoare roşie) va fi disponibil din 24 martie, atât în varianta de dimensiune normală, cât şi Plus size.

De când am început că lucrăm împreună cu (RED), în urmă cu 10 ani, clienţii noştri au înţeles impactul semnificativ pentru lupta împotriva răspândirii SIDA prin cumpărarea produselor noastre, de la primul iPod nano (PRODUCT) RED Special Edition şi până azi la seria de produse şi accesorii pentru iPhone, iPad şi Apple Watch”, a declarat Tim Cook, CEO al Apple. „Introducerea acestei ediţii speciale de iPhone într-un finisaj roşu superb este cel mai mare (PRODUCT) RED pe care îl scoatem pe piaţă pentru a celebra parteneriatul nostru cu (RED) şi abia aşteptăm să ajungă în mâinile utilizatorilor”, a mai spus el.

Apple este cel mai mare donator corporatist din lume pentru Global Found, contribuind cu peste 130 de milioane de dolari ca parte a parteneriatului cu (RED). Combinând popularitatea globală a celui mai iubit smartphone cu eforturile noastre de a oferi acces la tratamentele ce pot salva vieţi în Africa, clienţii au acum oportunitatea remarcabilă de a face diferenţa şi de a contribui la Global Found prin cumpărarea acestui minunat (PRODUCT) RED iPhone”, a declarat Deborah Dugan, CEO al companiei (RED).

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO